Sorin Oprescu, vizitat de iubită în arest VIDEO

Sorin Oprescu a fost vizitat, miercuri, de iubita sa în arest, informează România TV. Timp de două ore, primarul suspendat al Capitalei a fost alături de iubită, dar şi de alţi doi apropiaţi, care i-au adus mâncare de regim şi apă.

16 sept. 2015, 12:54
Sorin Oprescu, vizitat de iubită în arest VIDEO

Iubita lui Sorin Oprescu l-a vizitat pe fostul edil în arestul central al Poliţiei Capitalei. Simona Nica i-a adus acestuia mâncare de regim pentru diabetul de care suferă fostul primar.

Iubita lui Oprescu nu a dorit să facă nicio declaraţie, deşi jurnaliştii i-au adresat mai multe întrebări, legate inclusiv de starea de sănătate a edilului suspendat. 

CITEŞTE ŞI Sorin Oprescu îi SUSPECTA pe Cămătari şi pe „Grenadă” că îi ajută pe procurori la anchetarea sa

Sorin Oprescu a fost suspendat din funcţia de primar general al Capitalei, marţi, după decizia definitivă de arestare preventivă. Consiliul General al Municipiului Bucureşti l-a desemnat pe Ștefănel Marin (UNPR) în funcţia de primar interimar.

Edilul şef al Capitalei a fost arestat preventiv în 6 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care îl acuză de luare de mită.

Decizia de arestare preventivă a fost contestată de Sorin Oprescu şi judecată în 14 septembrie la Curtea de Apel Bucureşti, de magistratul Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Magistratul a menţinut decizia din 6 septembrie a Tribunalului Bucureşti, Sorin Oprescu rămânând în arest preventiv.

Procurorii DNA îl acuză pe Sorin Oprescu de luare de mită, susţinând că în 5 septembrie, în baza unei înţelegeri prealabile cu şeful unei instituţii publice din subordinea sa şi o persoană de încredere, a primit de la primul suma de 25.000 euro din 60.000 euro ceruţi de cei doi pentru edil, de la patru persoane care ulterior l-au denunţat.