SORIN OVIDIU VÂNTU dă ordine în penitenciar. Gardienii, AMENINŢAŢI că-şi vor pierde locurile de muncă

Sorin Ovidiu Vântu a băgat teroare în gardienii din penitenciar. Fostul mogul de presă dă ordine angajaţilor din puşcărie, iar cine nu se supune este pedepsit de conducere. Sunt declaraţiile unei femei gardian, care după ce a refuzat să-l ducă pe SOV la toaletă, la miez de noapte, a fost ameniţată că-şi va pierde locul de muncă, potrivit România TV.

26 iul. 2014, 11:12
SORIN OVIDIU VÂNTU dă ordine în penitenciar. Gardienii, AMENINŢAŢI că-şi vor pierde locurile de muncă

Angajata penitenciarului Jilava a depus o plângere la sindicatul de care aparţine, în care spune că Sorin Ovidiu Vântu este privilegiat de conducere, iar că angajaţii închisorii, care nu se supun cererilor omului de afaceri ar putea să-şi piardă locul de muncă.

Totul a început după ce femeia a refuzat să-l conducă pe SOV la o toaletă în miez de noapte, alta decât cea aflată în camera lui. Fostul patronul de la Realitatea s-a plâns şefilor penitenciarului, spunând că nu este tratat ca atare, având în vedere problemele sale de sănătate.

Femeia a precizat că nu a fost înştiinţată de medicul penitenciarului despre problemele de sănătate ale lui SOV şi tocmai de aceea nu ar fi fost obligată să îl ducă pe SOV la o toaletă specială.

Ea mai menţionează că a fost ameninţată de conducerea penitenciarului cu pierderea locului de muncă dacă nu se supune cererilor lui Sorin Ovidiu Vântu.

CITEŞTE ŞI: S.O. Vîntu şi-a recunoscut vina în dosarul Petromservice. Riscă până la 7 ani de închisoare