EXCLUSIV: Soţia poliţistului pedofil face MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE. Cum se comporta Eugen Stan în intimitate VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 19:13 // Actualizat: Luni, 15 Ianuarie 2018 09:41 // Sursa: romaniatv.net

Soţia poliţistului pedofil face mărturii dramatice în exclusivitate pentru România TV. Femeia căsătorită în urmă cu trei luni cu poliţistul Eugen Stan este şocată şi revoltată după ce şi-a văzut soţul cum agresează copii şi femei.

Soţia lui Eugen Stan s-a declarat şocată după ce a aflat de faptele poliţistului pedofil.

"Pedeapsa lui şi a tuturor pedofililor este să fie castraţi! Este cea mai corectă pedeapsă! Asta le-aş face: le-aş da o lecţie pe viaţă! Să rămână fără...", spune soţşia lui Eugenm Stan pentru România TV.

Noi detalii ies la iveală în cazul poliţistului pedofil. Eugen Stan dirija traficul la moartea lui Gigină

Soţia poliţistului a rămas împietrită când a văzut imaginile cu Eugen Stan agresând copiii în lift:

- L-aţi recunoscut în imagini?

- Da. A fost groaznic când am văzut! A fost groaznic!

- L-aţi recunoscut şi în imaginile astea, proaspete, cu femeie la lift?

- Groaznic! Este inadmisibil! Este o bestie! Să îi bagi mâna femeii ăleia şi să mergi în halul ăla... Deci, nu-mi vine să cred! Aşa ceva... groaznic! Este o bestie omul ăsta! Este o bestie! El cât a stat, de sâmbătă până luni, să zic că a primit trei telefoane maximum. Trei sau patru.

Raportul OFICIAL al şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu. De cine era protejat poliţistul pedofil Eugen Stan

Soţia poliţistului acuzat spune că s-a căsătorit cu acesta fără a apuca să-şi cunoască foarte bine partenerul: "El avea serviciul lui de dimineaţa până seara târziu iar eu la fel. Am două servicii. Ies de la unul, merg la celălalt. Nu am avut timp de a sta după el, să văd unde se duce, ce face... Era foarte gelos! În prezenţa mea era bărbatul cuminte. Conservator, de familie... nu se uita nici în stânga nici în dreapta... El a lăsat amprenta unui om cuminte! Om cumsecade! Sunt şocată! M-a uimit! Nu pot să cred! Oricum, omul e nebun! Dus la doctor! Aşa ceva este strigător la cer! Nu poate fi decât o bestie rea! Sunt foarte obosită, sunt stresată, prin ce trec...".

Victima poliţistului pedofil, declaraţii şocante: "Am stat cu oroare să nu vină iar după mine" VIDEO

- Se lăuda cu "pilele" lui"? Cum vă explicaţi acum că sunt atâtea dosare, până la urmă, care au stat pe loc? L-au acoperit colegii!

- Nu. Nu a existat aşa ceva! Nu. Nu a vorbit niciodată de "pile". Nu ştiu ce să cred! Nu le-a păsat! Au crezut că este o infracţiune neimportantă!

Cercetări EXTINSE în cazul poliţistului pedofil. A fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală a unei fete de 14 ani, în 2009

Femeia neagă faptul că anchetatorii ar fi găsit la percheziţie jucării sexuale. Soţia poliţistului-pedofil are, însă, un mesaj pentru părinţii copiilor agresaţi de agentul de la rutieră:

- Ce le-aţi spune?

- Mi-ar fi o ruşine... Aş sta cu privirea-n jos şi mi-aş cere scuze pentru cele întâmplate! Groaznic! Mi-ar fi ruşine! Cred că i-aş ocoli de ruşine! Părinţii ca părinţii, dar copiii ce-au putut să sufere acea dramă! Să vezi o bestie că vine şi face prostii! Necesită consult de specialitate omul ăsta!

- Cum l-aţi cunoscut pe acest animal?

- Acest animal, această bestie... mi-a dat o povară în viaţa mea! Cum a putut să facă aşa ceva? Un cameleon! Acasă era într-un fel, pe stradă, o bestie!

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
eugen stan pedofil politist pedofil sotie politist pedofil
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
24 Jan
noapte 1 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H