Soţul Mădălinei Manole, executat silit. Ce şi-a cumpărat Petru Mircea şi „a uitat” să mai plătească

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, si-a cumparat un autoturism prin firma sa care asigura sonorizari la evenimente muzicale.

22 ian. 2018, 15:06
Soţul Mădălinei Manole, executat silit. Ce şi-a cumpărat Petru Mircea şi „a uitat” să mai plătească

Petru Mircea este de profesie inginer de sunet, el fiind administratorul propriei firme, pe care a infiintat-o in 2004, scrie wowbiz.ro. In 2011, la un an dupa sinuciderea Madalinei Manole, Petru Mircea si-a achizitionat in leasing, prin intermediul firmei, o masina Ford Mondeo care a costat aproximativ 22.000 de euro cu TVA.

Citeşte şi Nou scandal în familia Mădălinei Manole, la 7 ani de la moartea artistei. De ce se ceartă Petru Mircea cu fratele cântăreţei

Se pare ca fostul sot al Madalinei Manole a avut dificultati in a achita la timp ratele pentru masina, deoarece institutia financiara la care s-a imprumutat a dat in judecata firma sa, acum aproape patru ani.

Dosarul a fost inregistrat pe 27 mai 2014, la Judecatoria Urziceni, care a admis, pe 2 iunie, incuviintarea silita a firmei lui Petru Mircea, pentru recuperarea datoriilor. Societatea comerciala administrata de Petru Mircea a avut rezultate financiare modeste in ultimii ani. Astfel, din 2010 si pana in 2016, firma a avut un bilant de doar 3.000 de lei profit net.