SPORTING-STEAUA 0-0 în prima manşă din play-off-ul LIGII CAMPIONILOR

SPORTING-STEAUA 0-0. Steaua a remizat, marţi, 0-0, cu Sporting, la Lisabona, în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor. Steaua a terminat meciul în 10, după eliminarea lui Pintilii (79). Sporting a avut o bară prin Acuna, dar apoi Steaua a ratat ocaziile partidei prin Alibec şi Enache, singuri cu Rui Patricio.

15 aug. 2017, 20:46
SPORTING-STEAUA 0-0 în prima manşă din play-off-ul LIGII CAMPIONILOR

SPORTING-STEAUA 0-0. Steaua păstrează șanse mari la calificarea în play-off-ului Champions League. Echipa lui Nicolae Dică s-a apărat foarte bine și a închis excelent spațile din defensivă. Sporting a început meciul bine, a controlat partida, dar nu avut mari ocazii, jucătorii steliști având o evoluție excelentă.

În repriza a doua, Enache a avut cea mai mare ocazie a meciului, șutând pe lângă poartă din 12 metri. Deși în minutul 79 Pintilii a fost eliminat, Steaua a continuat să se apere bine și pleacă cu un egal excelent de pe Jose Alvalade.

SPORTING-STEAUA 0-0. Gigi Becali a scos în evidenţă ocazia mare ratată de Enache în repriza a doua, iar un argument pe care l-a prezentat pentru meciul de pe Arena Naţională e revenirea lui Budescu în primul 11.

„Mi-e teamă că o echipă ca Sporting ne va marca gol la Bucureşti. Numai dacă ne va ajuta Dumnezeu, tot aşa, să nu primim gol şi poate să dăm un gol… Cu toate că noi am avut cele mai mari ocazii. Enache a avut o ocazie clară, clară, clară. Am avut şi Alibec, şi Enache, singur cu portarul. Eu zic că am făcut un meci mare. Mai mult se putea doar cu noroc. Nu am ştiu că vom întâlni o astfel de echipă, acum am cunoscut-o. Ei nu sunt o echipă de nebătut, cred că o putem învinge la Bucureşti având de partea noastră publicul. L-am pierdut pe Pintilii, dar îl avem din nou pe Budescu”, a spus Gigi Becali.

SPORTING – STEAUA 0-0

Sporting: Rui Patricio – Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao (86 Medeiros) – Adrien Silva (67 B. Fernandes), Battaglia – Gelson, Podence (60 Doumbia), Acuna – Dost.

Steaua: Fl. Niță – Enache, Larie, Momcilovici, J. Morais – Pintilii,  Ov. Popescu – Teixeira, Fl. Tănase (83 Achim), Golofca (55 William) –  Alibec (90 Gnohere).