Sportul românesc, în DOLIU. Un tânăr rugbist a murit la DOAR 18 ANI

Andrei Burduşel, un tânăr rugbist de la Colegiul Naţional Aurel Vlaicu, a murit cu doar câteva zile înainte de majorat, după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă.

23 iun. 2017, 05:52

Andrei Burduşel a fost diagnosticat cu o boala cumplită, tumoră canceroasă la nivelul muşchiului abdominal, şi şi-a petrecut ultimele şase luni prin spitale, încercând să învingă boala gravă. În ciuda faptului că tânărul avea metastaze pulmonare, hepatice şi osoase, familia nu şi-a pierdut speranţa şi a decis să-l ducă peste hotare, la o clinică de specialitate din Viena.

Deşi în urma unei campanii publice s-au strâns 75.000 de euro pentru ca tânărul sportiv să fie supus unei operaţii extrem de complicate în perioada august-septembrie, Andrei Burduşel n-a mai apucat momentul respectiv.

Marian Udroiu, unul dintre antrenorii lui Andrei de la CN Aurel Vlaicu, a anunţat pe Facebook, decesul sportivului: „Rugbyul românesc este în doliu. Andrei Burduşel a pierdut lupta cu boala şi a murit la o clinică din Viena. Pe 25 iunie ar fi împlinit 18 ani. Secţia de rugby a CS Dinamo este alături de familia îndurerată”.