STEAUA – CSMS IASI 1-1 într-o restanţă din etapa I a LIGII I. Vezi CLASAMENTUL

STEAUA - CSMS IASI 1-1. Steaua și CSMS Iași au terminat la egalitate, miercuri, pe Arena Naţională, în restanța din prima etapă a Ligii I, scor 1-1.

31 aug. 2016, 19:54
STEAUA – CSMS IASI 1-1 într-o restanţă din etapa I a LIGII I. Vezi CLASAMENTUL

STEAUA – CSMS IASI 1-1. După un sfert de oră, Boldrin a ieșit la rampă după o pasă venită de la De Amorim, s-a apropiat de poartă, dar șutul său a fost respins în corner cu greu de Grahovac. Steaua a deschis scorul în minutul 20, când De Amorim a pasat cu călcâiul, Momcilovic a centrat de pe stânga, balonul a trecut prin fața lui Boldrin și a ajuns la Vâlceanu, care și-a driblat un adversar și a înscris din 7 metri. Egalarea moldovenilor a avut loc cu 3 minute înainte de finalul primei reprize după o greșeală a portarului Niță la șutul de la distanță a lui Bole.

STEAUA – CSMS IASI 1-1. În minutul 57 meciul vicecampioanei României s-a complicat după cartonașul roșu primit de Onțel, intrat la pauză în locul lui Botă. Vârful roș-albaștrilor a avut o intrare urâtă asupra lui I. Voicu.

STEAUA – CSMS IASI 1-1. Steaua continuă să rămână lider cu 14 puncte, în timp ce Poli Iași urcă până pe locul 5, cu 9 puncte.

STEAUA – CSMS IASI 1-1. Laurențiu Reghecampf nu s-a putut baza pe 12 jucători, care au fost fie accidentați, fie plecați la naționalele lor: Toșca, Filip, Golubovic, Pintilii, Hamroun (accidentați, ultimul transferat), Enache, Achim, Ad. Popa (la echipa națională), V. Cojocaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase, Tudorie (primul transferat, restul la naționala U21).

STEAUA – POLI IAȘI 1-1  (VIDEO)

Vâlceanu 20 / Bole 42

Steaua: Niţă – Vâlceanu (46 Enceanu), Tamaş, Mitrea, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Aganovic, Boldrin, De Amorim (89 M. Mihai) – T. Botă (46 Onţel).

CSM Iaşi: Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ciucă, Ţigănaşu – Bole, Mitic, Târşă (89 Chelaru), V. Gheorghe (55 Piccioni) – A. Cristea (73 Ciucur).

CLASAMENT