STEAUA DINAMO KIEV LIVE VIDEO. Meci de foc în Liga Europa, ucrainenii aliniază prima echipă

Serghei Rebrov, antrenorul echipei Dinamo Kiev, deja calificată în 16-imile de finală ale Ligii Europa, a declarat că va alinia cel mai bun 11 în meciul cu Steaua, pentru că îşi doreşte să câştige partida de la Bucureşti, din ultima etapă a Grupei J.

10 dec. 2014, 17:37
STEAUA DINAMO KIEV LIVE VIDEO. Meci de foc în Liga Europa, ucrainenii aliniază prima echipă

STEAUA DINAMO KIEV LIVE VIDEO

Click aici pentru a vedea Steaua – Dinamo Kiev

Componenţa formaţiilor:

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, L. Filip – Prepeliţă, Bourceanu – Chipciu, Sînmărtean, Cr. Tănase – Keşeru.

Dinamo Kiev: Shovkovskiy – Gusev, Dragovici, Khacheridi, Burda – Miguel Veloso, Rybalka, – Yarmolenko, Belhanda, Lens – Kravets.

Meciul din tur a fost foarte dificil (n.r. – scor 3-1 pentru ucraineni). Steaua s-a apărat foarte bine. Mâine, vom evolua cu prima echipă, pentru că vrem să câştigăm meciul. Steaua este o echipă foarte puternică şi ne aşteptăm să joace ofensiv. Ne aşteptăm ca, în afara lui Keşeru şi Sânmărtean, să iasă în evidenţă şi Rusescu„, a declarat Serghei Rebrov, antrenorul lui Dinamo Kiev, în conferinţa de presă dinaintea partidei de joi, din Liga Europa.

Citeşte şi STEAUA – DINAMO KIEV: Costel Gâlcă are DEMISIA pregătită. Anunţ de ultima oră

Meciul de pe Naţional Arena este privit cu mare interes de jurnaliştii din Ucraina. Drept urmare, în sala în care s-a desfăşurat conferinţa premergătoare meciului, aproximativ 40 de reprezentanţi ai presei ucrainene i-au ascultat pe Rebrov şi Şovkovski.

STEAUA – DINAMO KIEV, contând pentru ultima etapă a Grupei J a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională. Pentru a se califica în 16-imile de finală ale Ligii Europa, Steaua (7 puncte) trebuie să învingă pe Dinamo Kiev, iar Aalborg (9 puncte) să nu câştige în deplasare cu Rio Ave. Dinamo Kiev, cu 12 puncte acumulate în cinci meciuri, este deja calificată în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

Citeşte şi STEAUA – DINAMO KIEV LIVE VIDEO: Cel mai negru scenariu pentru stelişti

Formaţia din Ghencea a jucat în competiţiile europene în ultimele zece sezoane şi, de fiecare dată, a evoluat în luna decembrie.

Pe teren propriu, a pierdut o singură dată cu Fiorentina lui Adrian Mutu şi tot o singură dată a reuşit să se impună pe teren propriu, cu AEK Larnaca, acum trei ani.

Cele mai mari rezultate scoase de-a lungul anilor în decembrie sunt 2-0 cu Borussia Dortmund (8 decembrie 1957) şi un 0-0 cu Juventus (6 decembrie 1995).

Iată toate rezultatele roş-albaştrilor în luna decembrie (ultimele 10 sezoane):

01.12.04 Bilbao-Steaua 0-1
15.12.05 Hertha-Steaua 0-0
06.12.06 Lyon-Steaua 1-1
12.12.07 Arsenal-Steaua 2-1
10.12.08 Steaua-Fiorentina 0-1
17.12.09 Steaua-Twente 1-1
15.12.10 Napoli-Steaua 1-0
14.12.11 Steaua-AEK Larnaca 3-1
06.12.12 FC Copenhaga-Steaua 1-1
11.12.13
 Chelsea-Steaua 1-0

STEAUA – DINAMO KIEV LIVE VIDEO. Partida Steaua – Dinamo Kiev are șanse considerabile de a fi ultima pentru Cristi Tănase în tricoul roș-albaștrilor. „Decarul” din Ghencea are ofertă concretă pe care vrea s-o onoreze în perioada de mercato din iarnă.

Steaua va disputa diseară, de la ora 22:05, contra celor de la Dinamo Kiev, în cadrul Grupei J a UEFA Europa League, poate cea mai importantă partidă din acest an, mai ales din punct de vedere al viitorului echipei.

Gruparea din Ghencea are nevoie de un succes contra ucrainenilor, coroborat însă și cu un rezultat favorabil la Vila do Conde, acolo unde Aalborg nu trebuie să se impună în fața portughezilor de la Rio Ave.

STEAUA – DINAMO KIEV LIEV VIDEO joi, de la 22.05

Steaua – Dinamo Kiev, meciul decisiv pentru calificarea în 16-imile de finală ale Europa League, se joacă joi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1 şi Dolce Sport. Campioana României are nevoie de victorie, dar şi ca Aalborg să nu câştige partida din deplasare, cu Rio Ave.

Într-un scenariu fericit, cel în care elevii lui Costel Gâlcă vor prinde locul 2 în grupă, adversarul din 16-imi va fi unul cu nume. Dacă se va califica, Steaua ar putea da peste nume ca Inter, AS Roma, Napoli, Manchester City, Tottenham sau Ajax, totul depinzând însă şi de rezultatele ultimelor meciuri din grupele UEFA Champions League. 

STEAUA – DINAMO KIEV LIEV VIDEO. În caz contrar, Steaua ar avea foarte multe de pierdut. În primul rând în plan financiar. Este vorba despre aproximativ două milioane de euro, bani pe care gruparea din Ghencea i-ar încasa în cazul în care ar ajunge în primăvara europeană. Calculele sunt simple: 200.000 de euro o eventuală victorie cu Dinamo Kiev, alţi 200.000 de euro pentru calificare, 500.000 de euro din market-pool, iar biletele pentru meciul din 16-imi ar însemna încă un milion de euro. Şi asta fără să punem la socoteală o eventuală calificare în optimi. 

În eventualitatea ratării calificării, la Steaua nu se vor mai face investiţii în transferuri, lucru anunţat deja de către finanţatorul Gigi Becali. Dacă echipa nu va prinde primăvara europeană, latifundiarul va opri „robinetul”, iar achiziţiile la care speră Costel Gâlcă vor rămâne doar un vis frumos.

Clasamentul Grupei J

Etapa a 6-a (11 decembrie): Steaua – Dinamo Kiev, Rio Ave – Aalborg

 

STEAUA – DINAMO KIEV LIEV VIDEO. Peste 500 de jandarmi vor asigura joi măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre Steaua Bucureşti – Dinamo Kiev, care se va disputa pe stadionul ‘Arena Naţională’ din Capitală. 

Potrivit unui comunicat emis miercuri de Jandarmeria Capitalei, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 20,00, numai pe bază de bilete sau invitaţii. 

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria le recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces din b-dul Basarabia şi strada Mr. Coravu. 

De asemenea, Jandarmeria Capitalei le recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea genera manifestări violente.

STEAUA DINAMO KIEV LIVE VIDEO. „Meciul din tur a fost foarte dificil (n.r. – scor 3-1 pentru ucraineni). Steaua s-a apărat foarte bine. Mâine, vom evolua cu prima echipă, pentru că vrem să câştigăm meciul. Steaua este o echipă foarte puternică şi ne aşteptăm să joace ofensiv. Ne aşteptăm ca, în afara lui Keşeru şi Sânmărtean, să iasă în evidenţă şi Rusescu„, a declarat Serghei Rebrov, antrenorul lui Dinamo Kiev, în conferinţa de presă dinaintea partidei de joi, din Liga Europa.

Citeşte şi STEAUA – DINAMO KIEV: Costel Gâlcă are DEMISIA pregătită. Anunţ de ultima oră

Meciul de pe Naţional Arena este privit cu mare interes de jurnaliştii din Ucraina. Drept urmare, în sala în care s-a desfăşurat conferinţa premergătoare meciului, aproximativ 40 de reprezentanţi ai presei ucrainene i-au ascultat pe Rebrov şi Şovkovski.

STEAUA – DINAMO KIEV, contând pentru ultima etapă a Grupei J a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională. Pentru a se califica în 16-imile de finală ale Ligii Europa, Steaua (7 puncte) trebuie să învingă pe Dinamo Kiev, iar Aalborg (9 puncte) să nu câştige în deplasare cu Rio Ave. Dinamo Kiev, cu 12 puncte acumulate în cinci meciuri, este deja calificată în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

Citeşte şi STEAUA – DINAMO KIEV LIVE VIDEO: Cel mai negru scenariu pentru stelişti

 

STEAUA-DINAMO KIEV LIVE VIDEO. Latifundiarul din Piepra a decis să îi motiveze pe jucătorii săi înainte de meciul cu Dinamo Kiev pentru ca aceştia să dea totul pentru calificarea în primăvarea Europa League. În ce condiţii? Sub pretextul că eleviii lui Costel Gâlcă au terminat turul de campionat pe primul loc, zilele trecute Gigi Becali a dat ordin să le fie virate în cont primele pentru un nou calup de patru meciuri, urmând ca salariul pe luna noiembrie să fie achitat pînă la plecarea în vacanţă.

STEAUA-DINAMO KIEV LIVE VIDEO. Gigi Becali face ce face şi se gîndeşte aproape mereu la echipa sa de fotbal. Astfel, chiar dacă a declarat în repetate rînduri că pe el îl interesează doar Liga Campionilor, lucrurile nu stau deloc aşa. Convins că o calificare în primăvara Europa League ar mai aduce în conturi nişte sume deloc de neglijat de la UEFA, patronul clubului din Ghencea a decis să găsească o cale să îşi motiveze jucătorii pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Astfel, fanatik.ro a aflat că zilele trecute jucătorii lui Costel Gâlcă s-au trezit în conturi cu sumele de bani de pe urma primelor unui calup de patru meciuri ţinînd cont că Steaua a şi terminat turul pe primul loc. “Vali, vreau să îi feliciţi pe băieţi din partea mea pentru clasarea pe primul loc la finalul turului de campionat. În condiţiile astea vreau să le dai primele restante pe numărul de meciuri pe care îl aveţi voi stipulat în regulamentul de ordine interioară“, a sunat mesajul patronului Stelei către preşedintele Argăseală.

STEAUA-DINAMO KIEV LIVE VIDEO. Totodată, finanţatorul clubului din Ghencea a mai avut şi un alt mesaj îmbucurător pentru elevii lui Costel Gâlcă. “În legătură cu salariul pe luna noiembrie poţi să le spui băieţilor să stea liniştiţi. După meciul cu Dinamo Kiev, pînă să plece în vacanţă, îl vor primi. Toată lumea poate să stea liniştită şi să se concentreze la maximum pentru jocul cu Dinamo Kiev“, a anunţat, de la Poarta Albă, Gigi Becali.

Problemele se țin scai de Gigi Becali. Omul de afaceri a pierdut litigiul cu Clubul Sportiv al Armatei, fanii nu se înghesuie la stadion pentru meciul cu Dinamo Kiev, iar acum este pe cale să piardă încă o sumă importantă. Ratarea calificării în primăvara Europa League îl va lăsa pe Gigi Becali fără aproximativ 2 milioane de euro, potrivit ediției tipărite a cotidianului Gazeta Sporturilor. Steaua are șanse mici să mai avanseze, întrucât e nevoie să învingă liderul Dinamo Kiev și să aștepte ca Rio Ave să nu piardă cu Aalborg.

  • Cum sunt împărțiți banii:
  • Victorie cu Dinamo Kiev – 200 de mii de euro
  • Calificarea în primăvară – 200 de mii de euro
  • Market Pool UEFA – 600 mii euro
  • Vânzare bilete – 1 milion euro