STEAUA-DINAMO. Program prelungit la metrou în seara meciului STEAUA – DINAMO

STEAUA-DINAMO. Steaua şi Dinamo se întâlnesc în ultimul derby al sezonului, de data aceasta în manşa a doua din semifinalele Cupei României. STEAUA - DINAMO se joacă, miercuri, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO la DIGI SPORT, DOLCE SPORT şi PRO TV şi ONLINE pe RomaniaTV.net. În tur a fost Dinamo - Steaua 0-0.

19 apr. 2016, 13:41
STEAUA-DINAMO. Program prelungit la metrou în seara meciului STEAUA – DINAMO

STEAUA-DINAMO. Metrorex vine în sprijinul publicului participant la semifinala Cupei României, meciul de fotbal STEAUA-DINAMO, ce se va desfăşura pe Arena Naţională, şi anunţă că miercuri, 20 aprilie 2016, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore. Astfel, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe liniile M1, M2 şi M3, respectiv la ora 01:45 pe linia M4. Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 10-12 minute.

STEAUA-DINAMO. Steaua a adunat aproape 50.000 de spectatori la derby-ul cu Dinamo din Liga I, scor 1-1, însă înfrângerea cu Astra, scor 0-2, care a redus drastic șansele roș-albaștrilor la titlu, i-a dezamăgit profund pe fanii campioanei României. Dacă dinamoviștii pun mare preț pe Cupa României și promit să fie în număr de aproape 9.000 pe Arena Națională, steliștii nu par prea interesați de întâlnirea de miercuri seara, din semifinalele competiției. Astfel, la marele derby STEAUA-DINAMO din această săptămână sunt așteptați aproximativ 25.000 de spectatori. Steaua, care a remizat în meciul tur cu Dinamo, scor 0-0, nu a deschis deocamdată și inelele superioare ale Arenei Naționale.

STEAUA-DINAMO. Partida STEAUA – DINAMO, din manşa a doua a semifinalelor Cupei României, se joacă, miercuri, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO la DIGI SPORT, DOLCE SPORT şi PRO TV şi ONLINE pe RomaniaTV.net.