Steaua, GHINION IMENS: grupă de FOC în Europa League. ADVERSARI DE TOP

STEAUA GRUPA EUROPA LEAGUE. Steaua a fost foarte aproape de a prinde un loc în prima urnă la tragerea de sorți pentru grupele Europa League, programată, vineri, de la ora 14:00, la Nyon. În cele din urmă, vicecampioana României a fost prima sub linie şi a fost repartizată în urna a doua.

25 aug. 2017, 05:01
Steaua, GHINION IMENS: grupă de FOC în Europa League. ADVERSARI DE TOP

STEAUA GRUPA EUROPA LEAGUE. STEAUA în GRUPA G, cu Viktoria Plzen (Cehia), echipă pe care a eliminat-o în turul III preliminar al UEFA Champions League. A treia echipă din grupă este Hapoel Beer Sheva (Israel).

EUROPA LEAGUE: Steaua, în Grupa G, cu Viktoria Plzen, Hapoel Beer Sheva şi FC Lugano

STEAUA GRUPA EUROPA LEAGUE. Steaua părea ajutată de rezultate, joi, pentru a prinde urna capilor de serie. Vicecampioana României avea nevoie ca patru echipe care au coeficient mai bun să fie eliminate în play-off.

LIGA CAMPIONILOR. S-au tras la sorţi GRUPELE: Real-Dortmund, Bayern-PSG şi Juve-Barcelona

STEAUA GRUPA EUROPA LEAGUE. Fenerbahce a fost prima care s-a încadrat în categorie. Turcii spun adio Europei după un rușinos 1-4 la general cu Vardar Skopje.  Apoi, FC Bruges a fost învinsă categoric în Grecia, de AEK Atena, scor 0-3, și a ieșit din competiție, după 0-0 în tur. Zenit, Braga și Ajax aveau toate probleme în acel moment. Dacă două dintre ele părăseau competiția, Steaua mergea în prima urnă. Ajax a fost, însă, singura eliminată. Olandezii au pierdut și returul cu Rosenborg, 2-3, după 0-1 în tur. Braga a obținut calificarea după ce în minutul 80 era scor de intrat în prelungiri. A marcat de două ori pe final.

STEAUA GRUPA EUROPA LEAGUE. Steaua a fost și mai aproape să dea lovitura la meciul dintre Zenit și Utrecht. Olandezii au câștigat cu 1-0 meciul tur, dar golul lui Kokorin a trimis partida în extra time. Tot el a marcat în minutul 105, și rușii mergeau spre calificare. Utrecht ar fi putut schimba totul în minutul 115, când a avut un gol anulat după o fază care a stârnit multe controverse, arbitrul anulând reușita!

STEAUA GRUPA EUROPA LEAGUE. Steaua îşi face loc în urna a doua, alături de Ludogoreţ, Marseille, Real Sociedad şi alte câteva echipe importante ale Europei. Din prima urnă, ar putea primi câteva adversare de top: AC Milan, Arsenal, Lazio, Bilbao, Lyon, Zenit, Dinamo Kiev Villarreal, Viktoria Plzen sau Salzburg. Chiar şi în urna a treia apar câteva nume importante din fotbalul mare, ca Nice, Hoffenheim, Koln şi Hertha Berlin. Din urna a patra, Atalanta este, cu siguranţă, cel mai sonor nume