STEAUA-LUGANO LIGA EUROPA. Antrenorul elveţienilor: FCSB e favorită, voi menaja unii jucători

STEAUA-LUGANO LIGA EUROPA. Antrenorul echipei de fotbal FC Lugano, Pierluigi Tami, a declarat, miercuri seara, într-o conferință de presă, că FCSB este favorită în partida directă, programată, joi, în Europa League, pe Arena Națională din București, dar a precizat că acest lucru nu înseamnă că formația sa pornește cu gândul la înfrângere.

06 dec. 2017, 19:23
STEAUA-LUGANO LIGA EUROPA. Antrenorul elveţienilor: FCSB e favorită, voi menaja unii jucători

STEAUA-LUGANO LIGA EUROPA. „Partida nu mai contează din punct de vedere al calificării, însă noi vrem să terminăm bine această aventură pe care am avut-o în Europa League. A fost prima aventură a noastră, cred că am făcut o figură frumoasă și sperăm să încheiem în aceeași notă. La meciul tur cu FCSB am făcut o primă repriză extraordinară, conduceam cu 1-0 și puteam face chiar și 2-0. Însă FCSB a demonstrat în repriza a doua că este o echipă cu mult mai multă experiență în cupele europene și a avut nevoie doar de 10 minute pentru a întoarce scorul. Faptul că FCSB joacă acasă pentru primul loc al grupei face ca ea să fie favorită mâine. Dar asta nu înseamnă că noi plecăm din start cu gândul că vom pierde. Locul 1 al celor de la FCSB este meritat din moment ce a strâns atât de multe puncte. Nu se poate contesta niciodată ce se obține pe gazon. Atât FCSB, cât și Plzen s-au calificat pe merit mai departe. Sunt cele mai puternice„, a spus Tami.

Citeşte şi FCSB LUGANO. Alibec nu va juca în meciul din EUROPA LEAGUE

Tehnicianul elvețian va menaja câțiva jucători în partida de joi seara având în vedere că echipa sa nu mai are șanse la calificare. „În campionat am avut un început mai dificil, acum ne-am mai revenit. Dar iau în calcul faptul că duminică avem un meci important în campionat, iar pentru unii jucători a fost destul de dificil să evolueze din trei în trei zile. Dar avem jucători tineri în lot care vor avea șansa mâine să evolueze în Europa League„, a spus el.

Noi nu vrem să demonstrăm ceva, noi vrem să confirmăm că Lugano a jucat bine cu toate echipele din grupă. Noi am demonstrat că niciuna dintre echipele din această grupă nu ne-a dominat și că merităm să fim în fotbalul european. Normal că în final contează punctele făcute, dar eu sunt mulțumit de această primă experiență în Europa League„, a adăugat Pierluigi Tami.

FCSB întâlnește, joi, de la ora 22,05, pe Arena Națională din Capitală, echipa elvețiană FC Lugano, într-o partidă contând pentru ultima etapă a Grupei G a Europa League.