STEAUA – MANCHESTER CITY. Reghecampf: „Meciul vieţii mele e cu Dinamo, nu cu City!”

STEAUA - MANCHESTER CITY. Laurențiu Reghecampf și Nicușor Stanciu au susținut, luni, conferința de presă înaintea meciului dintre Steaua și Manchester City, programat marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

15 aug. 2016, 11:00
STEAUA – MANCHESTER CITY. Reghecampf: „Meciul vieţii mele e cu Dinamo, nu cu City!”

STEAUA – MANCHESTER CITY. „Nu cred ca mai are rost sa vorbim despre importanta dublei manse cu City. Ne-am dori extrem de mult sa ajungem in grupele UCL. Cred ca ne-am pregatit foarte bine. In afara lui Pintilii, avem toti jucatorii disponibili”, a declarat Laurentiu Reghecampf.

STEAUA – MANCHESTER CITY. Când şi de unde mai poţi lua BILETE

STEAUA – MANCHESTER CITY. „Nu avem niciun motiv sa nu jucam fotbal, sa nu incercam sa obtinem un rezultat pozitiv si sa ne calificam din nou in grupele UCL. Chiar daca intalnim o echipa foarte mare, chiar daca intalnim cel mai mare antrenor din lume, cu rezultate incredibile, pentru noi este o sansa importanta sa aratam bine in cele doua meciuri. Sunt foarte increzator ca ne vom califica in grupele UCL”, a mai spus antrenorul celor de la Steaua, care a socat: „Pentru mine nu este meciul carierei. Vreau ca o calificare in UCL sa fie un lucru normal, vreau ca echipa sa creasca, jucatorii sa inteleaga acest lucru. Meciul vietii mele va fi contra lui Dinamo, cand sper sa castigam”.

STEAUA – MANCHESTER CITY. „Cu totii i-am vazut pe cei de la City in campionat, stim la ce sa ne asteptam. Ne-am antrenat si suntem pregatiti. Ne dorim sa castigam meciul si sa ii facem fericiti pe suporteri. Cu siguranta ca vom avea o prima, dar important pentru noi este in primul rand sa jucam bine si sa o eliminam pe City”, a spus Nicolae Stanciu.