STEAUA-SPARTA. Antrenorul cehilor: Nu vom ataca tot meciul, nu asta ne propunem

STEAUA-SPARTA. Zdenek Scasny, antrenorul Spartei Praga, a vorbit, la conferinţa de presă de dinaintea meciului retur cu Steaua, despre al doilea duel al dublei cu echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

02 aug. 2016, 19:21
STEAUA-SPARTA. Antrenorul cehilor: Nu vom ataca tot meciul, nu asta ne propunem

STEAUA-SPARTA. Antrenorul cehilor e conştient că partida se va juca sub presiune, dar spune că nici el, nici jucătorii pe care-i antrenează, nu au voie să fie apăsaţi de încărcătura emoţională mare creată în jurul meciului. Scasny spune că nu vrea ca formaţia sa să repete greşelile din repriza a doua a partidei de la Praga şi anunţă că Sparta nu se va arunca în atac, în condiţiile în care nu se poate califica sub nicio formă dacă nu înscrie măcar o dată.

Citeşte şi STEAUA – SPARTA PRAGA 2016. Gigi Becali oferă prime uriaşe pentru calificare. Cum îi motivează pe stelişti

Ne dorim să ne calificăm. Aşa cum am spus şi înaintea meciului tur, experienţa noastră ne ajută foarte mult, dar în acest meci, pe lângă experienţă, trebuie să fim concentraţi, să fim uniţi, pentru a ne ieşi jocul. Nu pot să spun că vom ataca tot meciul. Am avut câteva probleme de lot în meciul tur, dar jucătorii s-au recuperat pentru acest meci. Trebuie să avem grijă să nu repetăm jocul din repriza a doua de la Praga. Vom vedea cum va decurge jocul, oricum nu vom ataca în permanenţă.

Şi dacă aş simţi presiune nu am voie să o arăt, băieţii nu au voie să simtă aşa ceva pentru că ar fi destul de grav, este un meci cu încărcătură emoţională mare, dar nu am voie să mă las apăsat de aceste emoţii sau de această greutate a meciului„, a spus Zdenek Scasny, la conferinţa de presă.

Steaua întâlnește miercuri, de la ora 20.45, pe Arena Națională din Capitală, formația cehă Sparta Praga, într-o partidă contând pentru manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.