Stefan Bănică va susţine cele trei spectacole de Crăciun. Acestea vor fi dedicate memoriei Regelui Mihai

Ștefan Bănică şi-a modificat programul spectacolelor de la Sala Palatului. Artistul va susţinte cele trei concerte de Crăciun în două zile. Spectacolele vor fi dedicate memoriei Majestății Sale, Regele Mihai.

08 dec. 2017, 16:25
Stefan Bănică va susţine cele trei spectacole de Crăciun. Acestea vor fi dedicate memoriei Regelui Mihai

După mai multe runde de discuții, în care s-au căutat soluții, programul concertelor de Crăciun susținute de Ștefan Banica la Sala Palatului, din București, va fi adaptat și va suferi câteva modificari, ca urmare a situației neprevăzute din perioada 14-16 decembrie si din respect pentru cei peste 12.000 de oameni, care au cumpărat bilete la aceste concerte. Sunt spectatori care au achiziționat bilete chiar cu luni de zile înainte, mulți vin din țară sau chiar din străinătate, cu rezervari de bilete pentru transport si cazare.

Spectacolul anunțat pentru 15 decembrie se suspenda si va fi reprogramat pentru data de 16 decembrie, ora 17, pentru ca trupul neînsuflețit al Majestății Sale, Regele Mihai, va fi depus la Palatul Regal, in vecinatatea Sălii Palatului  Concertele de Crăciun Stefan Banica de pe 16 decembrie se vor desfasura după finalizarea programului funeraliilor din București.

Cele 3 concerte de Craciun Stefan Banica, de la Sala Palatului, se vor desfasura astfel:

Concertul anunțat pentru data de 15 decembrie va fi reprogramat pe 16 decembrie, ora 17:00
Concertul anuntat pentru 16 decembrie va incepe la ora 20:30
Concertul de pe 17 decembrie rămane asa cum a fost stabilit initial, la ora 19:30