Ştiai că Veronica are o fiica de 22 de ani? Vezi cât este de frumoasă şi cu se ocupă în Canada FOTO-VIDEO

În '72, o puştoiacă zâmbăreaţă cucerea întreaga ţară cu rolul principal din filmul "Veronica". În 1996, Lulu Mihaescu a plecat în Canada, unde este profesoară de pian. Are o fiica de 22 de ani care pare să-i calce pe urme. Este talentată şi visează ca într-o zi să cucerească lumea.

11 feb. 2014, 16:31

Lulu Mihăescu debuta în lumea cinematografiei în 1972, interpretând rolul Veronicăi. Avea doar 4 ani şi a cucerit atunci publicul de toate vârstele, dar şi producătorii, care au continuat să o distribuie şi în alte pelicule, înainte de a se retrage din lumea cinematografică. Lulu avea să părăsească definitiv lumea cinematografică la vârsta de 14 de ani, pentru a se dedica pasiunii pentru muzică, pasiune pe care şi-a trasformat-o în cariera şi care o însufleteşte şi astăzi.

Plecată în Canada din 1996, Lulu Mihaescu (pe numele de buletin Luminiţa Petre) împlineşte anul acesta 46 de ani. Veronica este acum profesoară de pian la o şcoala din Vancouver.

Puţini ştiu însă că Lulu este mama unei fete de 22 ani, Ana Petre. Într-un filmuleţ postat pe YouTube, tânăra mărturiseşte că este pasionată de călătorii, pictură şi fotografie. 

 

„Am 22 de ani, sunt o artistă originară din România, dar acum locuiesc în Vancouver, Canada. Mereu am fost cu capul în nori. Am visat cu ochii deschişi la ţări îndepărtate şi peisaje exotice. Mama mea m-a crescut în locuri pline de caractere colorate şi ceea ce încerc să extrag prin călătoriile mele este misterul fiecărui loc în parte.
Oamenii îmi spun că fac prea multe fotografii, dar acesta este cel mai bun mod prin care pot să surprind cât mai multe şi să dau mai departe. Consider că suntem toţi povestitori şi făuritori de mituri. Vreau să promovez un tip de călătorie care să iasă din tiparele formale ale ghidurilor de călătorie şi să prezint lumea aşa cum este ea”,
mărturiseşte Ana.

Citete şi: Actriţa care a jucat rolul Veronicăi a câştigat primul proces pentru drepturile de autor