ŞTIREA care a speriat INTERNETUL. Ce se întâmplă cu PĂMÂNTUL în 4 IANUARIE, când se vor alinia planetele

O farsă inedită a făcut înconjurul planetei şi a speriat numeroşi oameni după ce s-a declarat că în data de 4 ianuarie, atunci când planeta Jupiter şi Pluto se vor alinia, timp de cinci minute, Pământul va fi lipsit de gravitaţie. Inedit este faptul că farsa a fost creată pentru prima dată în anul 1976 de un cunoscut astronom britanic pentru ziua de 1 Aprilie şi a fost difuzată de BBC, creând isterie.

29 dec. 2014, 17:18

Farsa din 1976 a fost reluată anul acesta, mai multe persoane explicând cum în data de 4 ianuarie 2015 planeta Pământ nu va avea gravitaţie timp de cinci minute, potrivit Deccan Chronicle.

Citeşte şi Dovezile pe care NASA vrea să le ascundă de ochii lumii. Oamenii sunt BULVERSAŢI. VIDEO

Astfel, farsorii au declarat că cercetătorii de la NASA au efectuat o serie de teste în urma cărora au ajuns la concluzia că în data de 4 ianuarie 2015, omenirea se va confrunta cu un eveniment semnificativ. Se pare că în această zi, planeta Pluto va ajunge în spatele lui Jupiter, moment în care se vor alinia cu Terra. Îmbinarea forțelor gravitaționale a celor două planete o va anihila, la propriu, pe cea a planetei noastrei. Astfel, timp de aproximativ cinci minute, Terra nu va avea forță gravitațională, moment în care pot apărea fenomene inexplicabile.

Citeşte şi Alertă la NASA: O cometă ar putea lovi planeta Marte VIDEO

Mai mult, alături de această informaţie, pe internet au apărut fotografii editate de pe contul de Twitter al NASA în care era explicat fenomenul ce urmează să aibă loc.

În acelaşi timp, este amuzant faptul cum o farsă veche de 36 de ani, creată de astronomul Patrick Moore îşi face apariţia în aceste vremuri pe care le considerăm moderne, reuşindă sperie populaţia planetei.