Străinul cu cele mai multe jocuri în Liga 1, amintiri savuroase: „Am băut ţuică şi am fost beat la antrenament”. Ce l-a şocat la noi

Takayuki Seto a jucat 11 ani la Astra, dar în această vară a decis să plece din România. S-a întors în Japonia natală, dar a ales să semneze cu echipă din Liga 2, Ventforet Kofu.

18 sept. 2018, 08:00
Străinul cu cele mai multe jocuri în Liga 1, amintiri savuroase: „Am băut ţuică şi am fost beat la antrenament”. Ce l-a şocat la noi

Mijlocaşul cu 263 de meciuri în prima ligă din România, cele mai multe pentru un jucător străin care a evoluat la noi în ţară, povesteşte episoade amuzante prin care a trecut în cei 11 ani petrecuţi la Astra, singura echipă pentru care a jucat în România.

Mergeau caii pe stradă pe lângă maşină. Ce frică mi-a fost de câinii de pe stradă! Peste tot erau numai câini, lătrau, erau periculoşi. Înainte de a veni în România am citit că aici câinii erau foarte periculoşi, mi-a fost teamă„, îşi aminteşte Seto despre primele zile la Ploieşti.

Acesta face şi dezvăluri în premieră. „Mi-a dat un coleg să beau ţuică şi m-am îmbătat! A doua zi, la antrenament, eram mort. Ha, ha, ha! Dar nu regret absolut nimic! Sunt mândru că am jucat la Astra, că am făcut performanţă. Chiar dacă am avut şansă să merg şi la alte echipe, am rămas aici să facem performanţă„, a declarat Takayuki pentru GSP.