Studentă din Venezuela, venită cu bursă în România, se ocupă cu prostituţia. Detalii picante oferite de clienţi

O studenta venita cu bursa la Iasi a devenit peste noapte dama de companie. Anuntul pe care tanara pe nume "Nicol" l-a postat a ajuns oarecum viral pe site-urile de profil si a starnit zeci de comentarii.

06 nov. 2018, 16:00
Studentă din Venezuela, venită cu bursă în România, se ocupă cu prostituţia. Detalii picante oferite de clienţi

Hola, sunt Nicol, daca esti in cautare de o companie cu o fata draguta, atunci ai gasit-o. Sunt nou-venita din Venezuela si sper sa am parte de compania ta pentru momente de neuitat, astept sa suni la numarul… Nu raspund la mesaje„, asa suna anuntul postat de tanara studenta.

Reporterii BZI au afla ca Nicol, asa cum sustine ca se numeste, nu vorbeste limba romana. Tanara venita la Iasi cu o bursa se pare ca locuieste impreuna cu o studenta romanca, iar ambele fete s-ar ocupa cu prostitutia. Reporterii au sunat la numarul adaugat la anunt si au schimbat cateva cuvinte cu tanara de la celalalt capat al firului. Fara sa ofere prea multe delalii, femeia a precizat ca a venit cu o bursa in Iasi, ca este studenta si ca un numar costa 150 de lei, iar o ora 250 de lei. Despre colega ei din Venezuela a precizat ca nu vorbeste romaneste, dar se descurca putin in limba engleza.

Pe site-urile de profil este extrem de usor sa o descoperi pe tanara studenta. Mai mult decat atat, mai multi barbati si-au descris experientele sexuale alaturi de tanara studenta. „Am fost la Nicol. Erau doua tipe in locatie, vorbesc spaniola si putin engleza. O experienta memorabila pentru mine. Ca si note: aspect fizic 9… aproape perfecta, foarte frumoasa, naturala, sex oral 10… adanc,umed, masaj la prostata… de vis… sex normal 10… stramta si umeda, a stat în orice pozitie, locatie nota 8… cearsaful nu era schimbat, apartamentul e cu doua camere, dar se intra dintr-o camera in alta, sunt doua fete. Ca si concluzie, am fost la peste o suta de escorte românce, dar aceasta experienta e in top pentru mine. Pretul – 250 pentru o ora. Am plecat naucit de placere. Recomand„, scrie un client pe un site de profil.