Gest ULUITOR făcut de fotbaliştii lui SUNDERLAND. Pantilimon, BUN DE PLATĂ

Jucătorii lui Sunderland, la care este legitimat şi portarul român Costel Pantilimon, s-au oferit să le achite biletele de meci la toţi cei 2.500 de suporteri care au asistat la eşecul umilitor din meciul cu Southampton, pierdut cu 0-8 în Premier League.

21 oct. 2014, 17:46
Gest ULUITOR făcut de fotbaliştii lui SUNDERLAND. Pantilimon, BUN DE PLATĂ

Intenţia a fost confirmată, marţi, de căpitanul John O’Shea, dar jucătorii nu vor suporta şi cheltuielile de transport ale fanilor, unii dintre ei parcurgând şi 1.000 de kilometri pentru a-şi vedea formaţia la lucru.

Portarul titular, Vito Mannone, cel care a încasat cele opt goluri, a făcut apel la colegii săi să ramburseze cheltuielile după eşecul de la Southampton, iar jucătorii au fost de acord cu propunerea.

”Câştigăm şi pierdem ca o echipă, jucători, staff şi suporteri, totuşi, vrem să le mulţumim fanilor care au călătorit o distanţă aşa de lungă pentru a ne susţine şi, în ciuda scorului, au rămas până la final alături de noi”, a afirmat John O’Shea pe site-ul oficial al clubului.

Jucătorii vor achita costul unui bilet pentru fiecare suporter, care este de 24 de lire, iar pentru fiecare fan care nu îşi cere banii înapoi echipa va dona costul biletului unei case de copii din localitate.

Sunderland ocupă locul 17 în clasament, cu opt puncte, după disputarea a opt etape din Premier League, iar sâmbătă va primi vizita echipei Arsenal.