Primele DECLARAŢII date de rudele fanului dinamovist MORT după ce a fost BĂTUT la derby-ul cu Steaua VIDEO

Rudele suporterului dinamovist, care a murit în spital după bătaia cruntă pe care a primit-o după meciul cu Steaua, au venit să ridice trupul de la morgă. Cu ochii în lacrimi, tatăl şi bunicul lui Adrian Daniel Matei au făcut declaraţii în exclusivitate pentru RomaniaTV.net.

25 aug. 2016, 13:40
Primele DECLARAŢII date de rudele fanului dinamovist MORT după ce a fost BĂTUT la derby-ul cu Steaua VIDEO

Adrian Daniel Matei îşi dedicase copilăria sportului şi la 18 ani îşi împărţea timpul între şcoală, orele de antrenament la hochei pe iarbă şi meciurile echipei pe care o iubea: Dinamo. Sâmbătă, după meciul cu Steaua, băiatul a fost lovit puternic cu o sticlă în cap.

Un suporter dinamovist A MURIT după ce a fost lovit cu o sticlă în cap la finalul meciului cu Steaua

Mărturiile tatălui sunt cutremurătoare: „La prima operaţie au spus că nu sunt şanse, au zis că mai fac o intervenţie că apăruse din nou hematomul la cap”.

„Buburuza”, aşa cum era cunoscut Adrian în cercul de prieteni, a murit, miercuri, în spital. Tatăl şi bunicul au venit să ridice trupul de la morgă. Cu ochii în lacrimi, cei doi cer ca vinovaţii să stea în închisoare pe viaţă.

Adrian mergea la toate meciurile de acasă ale echipei sale de suflet, dar pleca şi în deplasări, acolo unde juca Dinamo. Era cunoscut de cei de la Peluza Cătălin Hâldan.

Fan dinamovist de 19 ani, mort la derby-ul cu Steaua. Serviciul Omoruri a deschis dosar penal

Poliţiştii şi procurorii bucureşteni au deschis un dosar penal pentru omor şi încearcă să-i găsească pe tinerii implicaţi în altercaţie. La cinci zile de la incident, asfaltul este în continuare pătat de sânge.