Suporterul dinamovist, condus pe ultimul drum. Informaţii contradictorii în legătură cu principalul suspect

Momente sfâşietoare pentru familia suporterului dinamovist omorât. Adolescentul de 17 ani este condus sâmbătă pe ultimul drum. Principalul suspect a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi au apărut informaţii contradictorii despre el: ar fi rapidist, nu stelist cum s-a spus.

27 aug. 2016, 06:30
Suporterul dinamovist, condus pe ultimul drum. Informaţii contradictorii în legătură cu principalul suspect

Sâmbătă, în jurul prânzului, cortegiul funerar va merge către cimitir. Până atunci, cei care vor să-şi ia ramas bun de la tânăr pot merge la capela la care a fost depus trupul său.

Apar tot mai multe informaţii legate de principalul suspect. Atât suprterii Dinamo, cât şi cei de la Rapid Bucureşti susţin că  agresorul nu este membru în galeria Stelei, aşa cum s-a susţinut în faţa anchetatorilor. Acesta este de fapt membru al galeriei Rapid. Site-ul oficial al suporterilor acestei echipe prezintă şi o fotografie cu el prezent la un eveniment al Rapid Bucureşti.

Suspectul a fost arestat preventiv vineri noapte. Acesta va sta în arest până când decizia va fi una definitivă. Bărbatul poate contesta decizia data de magistraţi.

Citeşte şi Presupusul agresor al suporterului dinamovist MORT după derby-ul cu Steaua a fost ARESTAT