SUSPECT. Ce se întâmplă dacă apelezi numărul de TELEFON al ELODIEI GHINESCU

Cu toate că autorităţile au declarat-o pe Elodia moartă încă din data de 8 noiembrie 2011, există semne ale existenţei avocatei, telefonul ei fiind încă activ.

03 iul. 2014, 17:17

În luna iunie, Cristian Cioaca, a fost condamnat definitiv la 15 ani si 8 luni de inchisoare, dar exista in continuare controverse cu privire la acest caz. Astfel, la sapte ani de la disparitia avocatei, telefonul acesteea suna in continuare, potrivit Cancan.

Citeşte şi LOVITURĂ pentru Cristian Cioacă. Familia Elodiei a cerut în instanţă custodia copilului său

Astfel, daca numarul avocatei este apelat, se poate constata ca acesta nu este inchis, ci suna, ca apoi sa raspunda casuta vocala. Avand in vedere ca numarul pe care il detinea avocata din Brasov functiona in baza unui abonament, este curios faptul ca acesta nu a fost inchis dupa atatia ani de cand anchetatorii o cauta, mai ales ca surse din instana au spus in mai multe randuri acest lucru.

Daca intr-adevar numarul a fost dezactivat in perioada anchetei, mai exista posibilitatea ca acesta sa fi fost preluat de un alt abonat al companiei de telefonie mobila.

Citeşte şi DE NECREZUT. Prima soţie a lui Cristian Cioacă lucrează în Franţa cu Elodia

Poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată de Tribunalul Argeş, de 22 de ani de închisoare. Curtea de Apel Piteşti a schimbat încadrarea juridică a faptei din „omor” în „lovituri cauzatoare de moarte”. Data decesului avocatei, chiar si in lipsa cadavrului, a fost stabilita de catre autoritati ca fiind 30 august 2007.

CITEŞTE ŞI SECRETUL TERIBIL al lui CRISTIAN CIOACĂ. „Nu e gata! Nu s-a terminat aici”