Tânăr ucis de un şofer beat înainte de Crăciun în Maramureş. Cătălin urma să se căsătorească VIDEO

Accident înfiorător, provocat de un șofer băut în localitatea Tăuţii de Sus din județul Maramureș. Un bărbat, care a condus cu viteză, a spulberat trei oameni aflați pe trotuar. Una dintre victime a murit pe loc. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din Tulcea care străbătuse toată țara pentru a-și cere iubita în căsătorie.

24 dec. 2018, 11:21

Cătălin a muncit mai mulți ani în Grecia, însă a decis să se întoarcă în țară, scrie vasiledale.ro. Lucra la o brutărie din Baia Mare, oraș în care și-a găsit și iubirea vieții.

Duminică seara, ieșise din tură și se îndrepta spre stația de autobuz pentru a merge acasă. Într-o clipă fatidică, tânărul a fost spulberat de o mașină.

Citeşte şi Accident grav în Ajunul Crăciunului: trei morţi după ce o maşină a intrat pe contrasens la Constanţa

Tânărul urma să se căsătorească

Șoferul care s-a urcat băut la volan a pierdut controlul și l-a izbit în plin pe Cătălin și pe alți doi pietoni pe care i-a rănit. Autoturismul s-a înfipt apoi în peretele unei case.

Cătălin a murit pe loc. Celelalte două victime, un tânăr de 20 de ani și o femeie de 30 de ani, au fost transportați la spital.

Cel care a provocat nenorocirea este un șofer din localitatea Baia Sprie. Bărbatul de 31 de ani a fost testat cu etilotestul. Polițiștii spun că șoferul a fost depistat cu o alcoolemie de 0,19 alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.