Tânărul care a murit la Penitenciarul Colibaşi suferea de insuficienţă cardiacă

Rezultatul necropsiei autorului triplului asasinat de la Stoeneşti din 2016 care în urmă cu 5 zile s-ar fi sinucis, arată că bărbatul a murit în urma unei insuficiente cardiace.

03 ian. 2018, 17:08
Tânărul care a murit la Penitenciarul Colibaşi suferea de insuficienţă cardiacă

Pavel Laurenţiu Durleci a murit vineri noapte, decesul fiind declarat de către medicii din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti. Rezultatele necropsiei arată că bărbatul a murit în urma unei insuficienţe cardiorespiratorii. De asemenea, în urma rezultatelor necropsiei a reieşit şi faptul că bărbatul avea mai multe cheaguri de sânge în organele interne, însă nu prezenta urme de lovituri şi nici urme de substabte otrăvitoare. 

Bărbatul a fost adus din Penitenciarul Colibaşi în stare critică, iar diagnosticul preliminar stabilit de medicii de la SJU Piteşti a fost acela de asfixie mecanică.

Tânărul în vârstă de 21 de ani din judeţul Argeş fusese condamnat la închisoare pe viaţă după ce în primăvara anului trecut şi-a ucis iubita în vârstă de 17 ani, pe tatăl şi pe bunicul acesteia.

Citeşte şi Tânărul condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a omorât iubita, pe tatăl şi pe bunicul acesteia s-a sinucis în penitenciar