Tăriceanu: Iau în calcul o CANDIDATURĂ la Primăria Capitalei. Nu mi-e FRICĂ să-mi asum un rol de primar VIDEO

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat la România TV că ia în calcul varianta să candideze la alegerile pentru Primăria generală a Capitalei. Şeful Senatului a precizat că va lua această decizie în urma consultărilor cu colegii săi din partid.

17 dec. 2015, 17:51
Tăriceanu: Iau în calcul o CANDIDATURĂ la Primăria Capitalei. Nu mi-e FRICĂ să-mi asum un rol de primar VIDEO

Întrebat la România TV dacă ia în calcul o candidatură la Primăria Capitalei, şeful Senatului a răspuns pozitiv.

„Da. Dar în ce fel da, cu un bemol. Nu vă imaginaţi cumva că mi-ar fi frică să-mi asum un rol de primar al Bucureştiului. Cred că am şi pricepere profesională şi experienţă politiciă şi administrativă, nişte ingrediente necesare pentru a face faţă bine unei astfel de funcţii. Obiectivul meu principal este să duc ALDE în Parlament. Vreau să pot să conduc ALDE în campania pentru parlamentare. Dacp mă duc la Primărie trebuie să schimbăm radical strategia. Această decizie nu o voi lua de unul singur, ci după ce mă voi consulta cu colegii mei. Dacă colegii mei şi analizeze pe care le vom face spun că aceasta este cea mai bună soluţie este pentru noi nu am să spun nu, că mi-e frică, că nu e de rangul meu…”, a declarat Tăriceanu la România TV.

Şeful Senatului a precizat că, până în aprilie, formaţiunea ALDE va lua o decizie referitoare la posibila sa candidatură la Primăria Capitalei.