Tatăl Andreei Marin a murit în timp ce se uita la televizor

Tatăl Andreei Marin a murit în noaptea de miercuri spre joi în locuința din Iași, unde se afla împreună cu soția sa, Renata.

04 mart. 2016, 08:56
Tatăl Andreei Marin a murit în timp ce se uita la televizor

Fostul primar din Roman, orașul în care Dan Marin a trăit o bună parte din viață, a fost foarte afectat e pierderea sa, scrie mont.ro. Dan Ioan Cărpușor, cumătru cu cel care s-a stins, a precizat că disparitia prematură a lui Dan Marin este o mare pierdere pentru întreaga comunitate.

Citeşte şi Andreea Marin este în doliu. Tatăl ei a murit

„A fost unul dintre oamenii care a avut o contribuție esențială la dezvoltarea acestui oras, înainte de 1989 și după aceea. Sunt profund îndurerat de această pierdere. Transmit condoleanțe familiei și, din păcate, viața ne arată cât este de urâtă în unele momente ale ei”, a declarat Dan Ioan Cărpușor, care a povestit și detalii despre ultimele clipe ale lui Dan Marin.

Citeşte şi Numele Andreei Marin folosit pentru ESCROCHERII în SUA

„Era bolnav de inimă, avea patru stenturi și era bolnav și de diabet, fiind dependent de insulină. Stătea acasă în fața televizorului și se uita la știri. De la o vreme, soția și-a dat seama că nu se mai ridică din fotoliu. Atunci a constatat că decedase”, a mai relatat Cărpusor.