Tatăl Aurei Ion e DISPERAT: Sunt interese sus puse, se doreşte schimbarea cauzei morţii fiice mele

Tatăl Aurei Ion s-a declarat consternat de decizia şefilor de la Institutul de Medicină Legală, care au decis refacerea expertizei în cazul morţii fiicei sale.

04 mai 2014, 11:03
Tatăl Aurei Ion e DISPERAT: Sunt interese sus puse, se doreşte schimbarea cauzei morţii fiice mele

Tatăl Aurei Ion este surprins de refacerea expertizei medico-legale în cazul morţii fiicei sale şi consideră că prin anularea primei expertize, care concluzionase că Aura Ion a murit de frig, se încearcă schimbarea cauzei morţii, iar cei vinovaţi că s-a ajuns prea târziu la locul tragediei din Apuseni ar putea scăpa de pedeapsă.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul MORŢII Aurei Ion. Vinovaţii ar putea SCĂPA de răspundere

Valentin Ion a declarat la România TV: „Eu nu sunt specialist, dar nu înţeleg încăpăţânarea aceasta de a dovedi că fata mea a murit din alte motive decât cele reale.

Probabil diagnosticul morţii, pus iniţial, nu este în conformitate cu ce ar trebui să fie şi atunci trebuie să le dăm indicaţii. Nu înţeleg încăpăţânarea de a schimba diagnosticul, e clar că aici se urmăresc alte interese. Nu ştiu cine are interes să acopere, să muşamalizeze şi să dea un alt diagnostic acestei morţi. E clar că sunt interese sus puse„.

Vezi şi Emoţionant: Aura Ion ar fi împlinit azi 24 de ani. CLIP CUTREMURĂTOR realizat de un apropiat