Ţeapă de Revelion. Un hotel la care aveau rezervări sute de persoane a fost pus sub sechestru

Aproximativ 300 de oameni din toate colţurile ţării, care aveau rezervări la un complex turistic din Târgu Mureş, s-au trezit în prag de An Nou că nu pot sărbători Revelionul, deoarece hotelul şi centrul spa au fost puse sub sechestru.

31 dec. 2016, 10:30
Ţeapă de Revelion. Un hotel la care aveau rezervări sute de persoane a fost pus sub sechestru

Oamenii s-au revoltat atunci când au aflat că nu pot fi cazaţi, mai ales că mulţi dintre ei au condus şi câteva sute de kilometri să ajungă la hotelul din Târgu Mureş. De asemenea, preţurile plătite au fost destul de ridicate.

Stau cu copilul de patru ore, 43 de milioane, cel puţin am plătit prin agenţie. Poliţia nu ne-a lăsat să intrăm, am venit aici şi toată lumea se ceartă„, a povestit o păgubită, pentru stirileprotv.ro. Oamenii au făcut rezervările cu mult timp în urmă şi, spun ei, nimeni nu i-a avertizat că hotelul ar putea fi pus sub sechestru.

Hotelul de lux si complexul spa au fost in proprietatea omului de afaceri Sorin Ţerbea, care a murit în urmă cu trei ani, într-un accident de elicopter. El fusese arestat preventiv in dosarul „Mită pentru arbitri”.