Tehnocraţii vor o nouă clasă de funcţionari publici. Ce ordonanţe pregăteşte Guvernul Cioloş

În şedinţa de guvern de pe 24.08.2016 ar putea fi adoptată Ordonanţa privind înfiinţarea Institutului Naţional de Administraţie. Proiectul definește INA ca fiind instituția publică de interes național, cu personalitate juridică, care va prelua de la Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) activitatea de formare și perfecționare profesională a personalului din administraţia publică.

23 aug. 2016, 18:42
Tehnocraţii vor o nouă clasă de funcţionari publici. Ce ordonanţe pregăteşte Guvernul Cioloş

Pe masa Executivului se află mai multe proiecte de hotărări de Guvern care ar putea fi adoptate în şedinţa de Guvern de miercuri.

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Strategiei integrate de dezvoltare durabilă a Deltei Dunării.

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea de către România a unui ajutor umanitar extern de urgenţă, cu titlu gratuit, pentru Republica Macedonia, precum şi pentru suplimentarea bugetului Ministerului Afacerilor Interne din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2016.

PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a dispoziţiilor Legii nr.253/2013 privind executarea pedepselor, a măsurilor educative şi a altor măsuri neprivative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea şi completarea Regulamentului de aplicare a Legii nr.254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.157/2016.

Vezi proiectele de acte normative care ar putea fi incluse în şedinţa Guvernului României