Tenis şi fotbal, pariuri simple, câştiguri logice. Biletul pariuri1x2 este aici!

O noua zi, un nou bilet. Vezi propunerea www.pariuri1x2.ro pentru ultima zi a saptamanii!

RomaniaTV.net
11 iun. 2017, 07:48
Tenis şi fotbal, pariuri simple, câştiguri logice. Biletul pariuri1x2 este aici!

 

Combo-ul oferit ieri de redactia noastra a fost castigator. Am mizat pe cel putin 18 game-uri in finala feminina de la Roland Garros, confruntare castigata de Ostapenko in fata Simonei Halep cu 2-1 la seturi, dar si pe cel putin 2 goluri in Polonia – Romania. Gazdele s-au impus 3-1, rezultat ce indeparteaza si mai mult nationala noastra de CM2018.. Am completat propunerea zilei de sambata cu varianta sub 3.5 goluri in Azerbaijan – Irlanda de Nord. Britanicii s-au impus la limita, scor 1-0. 
O noua zi, un nou bilet. Vezi propunerea www.pariuri1x2.ro pentru ultima zi a saptamanii!

Biletul zilei

Avem inca o data fotbal si tenis pe biletul zilei. Pariem pe finala masculina de la Roland Garros. Nadal are sanse majore sa-si adjudece trofeul, dar spaniolul va avea in Wawrinka un adversar solid, ce-i poate subtiliza destule game-uri. Ne ferim de variantele clasice si mizam pe un ultim act cu cel putin 32 de game-uri consemnate.

Din fotbal extragem doua pronosticuri. Bogo/Glimt, liderul din Norvegia 2,  joaca acasa impotriva lui Jerv, trupa angrenata in batalia pentru evitarea retrogrdarii. Varinata safe de pariu este 1x. Pariem si pe un meci din preliminarii. Miza imensa a disputei Serbia – Tara Galilor scoate oarecum din calcule spectacolul. Pontul propus: sub 3.5 goluri in meci.

Citeste si:

Biletul zilei:

16:00 Nadal – Wawrinka, peste 31.5 gameuri
16:30 Bodo/Glimt – Jerv, 1x
21:45 Serbia – Tara Galilor, sub 3.5 goluri in meci

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.