Tentativă de răpire a unei fetiţe din faţa şcolii. Iată cum a încercat un bărbat să o ademenească pe elevă

Tentativă de răpire a unei eleve din fața unei școli, în Bacău. Copila a fost acostată de un bărbat în fața unității școlare, care a încercat să o convingă să urce în mașina lui.

14 oct. 2017, 09:30
Tentativă de răpire a unei fetiţe din faţa şcolii. Iată cum a încercat un bărbat să o ademenească pe elevă

Incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 8:00. Individul a abordat-o pe copilă, elevă în clasa a treia, cerându-i inițial indicații despre cum să ajungă la Autogară. Apoi, a invitat-o să urce în mașină, lucru pe care fetița l-a refuzat. Când bărbatul a început să insiste, eleva a fugit și a povestit totul învățătoarei.

Copila a povestit că a fost ademenită şi cu bani de acel bărbat, care îi promitea că o duce la Bucureşti, dar că a refuzat. Chiar s-a smuncit din mâinile acelui individ, a căzut pe trotuar, dar s-a ridicat şi a fugit repede spre şcoală. Se vorbeşte chiar că incidentul a fost văzut şi de alţi trecători, inclusiv de un părinte care îşi ducea copilul spre şcoală, care a strigat la acel agresor să o lase în pace pe fetiţă că altfel va suna la poliţie, relatează desteptarea.ro.

„Fetiţa a venit la şcoală speriată, după incidentul petrecut la câţiva metri de poarta unităţii de învăţământ. A luat legătura cu doamna învăţătoare care era în clasă, i-a povestit situaţia, noi am luat, la rândul nostru, imediat legătura cu poliţiştii de la Secţia 2, care au venit la şcoală, au discutat cu eleva, iar ancheta este în curs”, a declarat unul din profesorii de la școală.

„În acest moment, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările şi scopul în care a fost abordată minora şi în funcţie de rezultatul verificărilor se va proceda la încadrarea juridică a faptei”, a precizat agent şef adjunct Cătălina Creţu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Citeşte şi Femeie filmată în timp ce fură un bebeluş din maternitate VIDEO