TENTATIVĂ DE SINUCIDERE în staţia de metrou Crângaşi. Victima a murit la spital VIDEO

Un bărbat a încercat, sâmbătă dimineaţă, să îşi ia viaţa aruncându-se în faţa metroului. Tragedia s-a petrecut în staţia de metrou Crângaşi din Capitală. Victima a fost scoasă de sub garnitura de tren şi transportată la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde a murit din cauza multiplelor traumatisme suferite.

26 iul. 2014, 06:06
TENTATIVĂ DE SINUCIDERE în staţia de metrou Crângaşi. Victima a murit la spital VIDEO

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a încercat să se sinucidă, aruncându-se în faţa metroului, sâmbătă, în jurul orei 8.30. Pompierii şi medicii au fost mobilizaţi la staţia de metrou Crângaşi, acolo unde s-a produs tragedia.

Martorii la incident au declarat că bărbatul s-a aruncat, pur şi simplu, în faţa metroului. Acesta a fost prins sub garnitura de metrou. „Este vorba de o tentativă de suicid. Echipa de intervenţie a ajuns imediat la faţa locului. Trenul a fost blocat în staţia Crângaşi„, a declarat la România TV Aurel Radu, directorul Metrorex.

După ce a fost scos de sub garnitura de tren, bărbatul a fost resuscitat şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare foarte gravă, intubat, cu semne vitale slabe, a declarat medicul Andrei Georgescu pentru Mediafax. Bărbatul avea multiple fracturi şi traumatisme, întrucât au trecut peste el mai multe vagoane ale garniturii de metrou.

Victima a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Reprezentanţii Metrorex au anunţat, într-un comunicat de presă, că în urma accidentului care a avut loc în staţia Crângaşi, pe firul 2, circulaţia la metrou a fost oprită aproximativ 40 de minute, de la ora 8.36.

Citeşte şi: TRAGEDIE în Capitală. Un bărbat A MURIT după ce a căzut de pe Pasajul Basarab