TEORIA CONSPIRAŢIEI: Angela Merkel este fiica lui HITLER

Publicat: Duminică, 12 Ianuarie 2014 11:23 // Actualizat: Duminică, 12 Ianuarie 2014 11:58 // Sursa: romaniatv.net

O nouă teorie conspiraționistă circlulă pe internet de ceva vreme cu privire la cancelarul german Angela Merkel. Se spune că aceasta ar fi nici mai mult nici mai puţin decât fiica lui Adolf Hitler.

Foto: inforor.com

La o documentare succintă aflăm că Angela Merkel este născută pe 17 iulie 1954, în Germania de Est (RDG) și este fiica unui pastor luteran și al unei profesoare de latină, scrie inforor.com.

Aceste informații au fost acceptate de toată lumea până în clipa în care mai multe documente secrete din arhiva STASI (fosta securitate RDG) au fost făcute publice.

În aceste dosare a fost consemnată nașterea unui copil de sex feminin, fiind identificat precum Angela Merkel, în data de 20 aprilie 1954.

Nașterea a fost realizată pe cercetarea medicului german Karl Klauberg, care este cunoscut în istorie precum un supus de seamă a lui Hitler.

Supranumit și "îngerul morții", Klauberg a fost condamnat de către instanţele de judecată la crime de război inimaginabile. A stat în pușcărie doar 7 ani, după care a fost eliberat și trimis în Germania cu o misiunea specială de către KGB.

Doctorul Klauberg era expert în inseminarea artificială și din dragostea să nebună pentru Hitler, acesta i-a prelevat și înghețat mai multe mostre de spermă. După cum spune și istoria, Hitler a fost fiul nelegitim al lui Solomon  Rothschild, născut de amanta sa Anna Maria Schicklgruber.

Odată ajuns în Germania, Klauberg a primit ordin să reînvie un copil care poartă markerii lui Hitler.

Procesul de inseminare artificială în acei ani era aproape necunoscut publicului larg, cauză pentru care munca lui Klauberg era privită cu scepticism de cei mai mulți. Povestea din dosarele STASI continuă și se spune că drept mamă surogat a fost aleasă sora Evei Braun, Gretl Braun.

Gretl era o militantă socialistă și care făcea parte din conducerea Partidului Social Democrat, al cărui ideologie se baza pe principiile marxiste.

La numai doi ani după acest eveniment, doctorul Klauberg a fost asasinat în condiții misterioase. Probabil că își încheiase misiunea și STASI nu mai avea nevoie de el. O altă teorie susține că a devenit agent KGB, schimbându-și astfel identitatea.

Nașterea copilului lui Hitler

La scurt timp după nașterea fetiței lui Hitler, a fost semnat un acord între sovietici, americani și reprezentanții Vaticanului. Copilul a fost plasat sub tutela Bisericii Catolice și a fost plasată familiei Kasner. I-a fost schimbată și data de naștere din 20 aprilie (ziua în care s-a născut și Hitler) 1954 în 17 iunie 1954 și i-a fost oferit numele de Angela Dorothea Kasner.

Ciudat mai este și faptul că imediat după nașterea micuței Angela, familia Kasner a hotărât să se mute de la Hamburg (RFG) în Germania de Est.

Punctul principal al acordului asupra fiicei lui Hitler a fost ca aceasta să fie crescută în spiritul catolic, dar să nu pună mâna pe putere până atunci când un preot neamț va ajunge să țină frâiele Vaticanului.

În 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel în urma unui mariaj de numai 5 ani cu fizicianul Ulrich Merkel.

În urma morții lui Ioan Paul al doilea, un nou Papă a fost ales pentru a conduce Biserica Catolică. Acesta a fost Joseph Aloisius Ratzinger, care a fost numit Papă în data de 20 aprilie 2005. Coincidență sau nu ca un Papă să fie înscăunat de ziua de naștere a lui Hitler, dar și în aceeaşi zi în care Angela Merkel s-a născut?

17 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 ian 12:04
Răspunde | Votează email 2 email
Iordache Marilena
Astea sunt niste aiureli. N-am crezut niciodata in teorii de genul asta.
13 ian 21:11
Răspunde | Votează email 0 email
Istratescu Gheorghe
CORECT ; CEL PUTIN PRIN POLITICA DUSA ESTE EXACT CE POTI CITI IN MAINE KAMF- SI HITLER POATE FI MANDRU ; EUROPA ESTE CONDUSA DE NEMTI ; CU MULT MAI DUR DECAT ORICE MITRALIERA SAU TUN ; ATACUL LA BANI RESURSE NATURALE FARA SA TRAGI UN FOC ; NUMA DIN PIX O SEMNATURA SI GATA; DACA OMORI 1 OM ESTI CRIMINAL DACA OMORI 1 MILION ESTI EROU NATIONAL ; BINEINTELES IL UCIZI CU O SEMNATURA ; ASA I BAI BOC SI BASE? CU LEGEA PENSIILOR SI VARSTA ATI UCIS MILIOANE BRAVO EROILOR ! BA DA EROII MAI SI MOR
13 ian 10:24
Răspunde | Votează email 0 email
Mona Marschall
hai sa fim seriosi, ce interes ar fi pt o astfel de experienta, hahahaha si in plus cand au inceput cu adevarat sa fie facuti copiii in eprubeta? cine naiba ar vrea asa ceva? si cine zice ca daca tatal a fost nebun, trebuie si fiica sa fie la fel. hai sa fim seriosi :))))))))) am gasit cand a fost primele experiente in vitro facute si de cine :)))), oameni buni, nu mai publicati sf sa manipulati oamenii simpli :))))) . fertilizarea in vitro a fost prima oara facuta pri anii '60 - '70 de catre americanul Robert Edwards ce a primit premiul Nobel in medicina, pt asta in 2010. si va rog, daca exista libertatea presei, atunci, demonstrati-o ca exista si libertatea sa iti spui parerea , deci dati drumul la comentar, fara comentarii si va cred ca sunteti nepartinitori si nu umblati cu fofarlica, oameni buni, hai sa fim seriosi ca oameni cu scaun la cap :)))). va multumesc pt amuzamentul de dimineata :)))
13 ian 09:57
Răspunde | Votează email 0 email
Mona Marschall
hai sa fim seriosi, ce interes ar fi pt o astfel de experienta, hahahaha si in plus cand au inceput cu adevarat sa fie facuti copiii in eprubeta? cine naiba ar vrea asa ceva? si cine zice ca daca tatal a fost nebun, trebuie si fiica sa fie la fel. hai sa fim seriosi :)))))))))
12 ian 23:26
Răspunde | Votează email 0 email
mackerel
Razbunarea istoriei
12 ian 22:30
Răspunde | Votează email -1 email
Sorin Ghilea
PONTA O FI COPIL-UL LU HITLER,DAR E FACUT PE PERETI SI CARAT DE MUSTE.
12 ian 21:10
Răspunde | Votează email 0 email
QED
Interesant cu acest 20 aprilie pentru ca in 20 Aprilie in Duminica Pastelui a fost bombardat Belgradul (20 Aprilie 1941)pilotii germanii inscriptionand bombele cu urarea Frohe Ostern.Anul acesta pastele cade tot intr-un 20 Aprilie.Cu ce ne va mai surprinde Germania?
12 ian 20:14
Răspunde | Votează email 0 email
Aurel Novac
Dacă tot e să facem speculații....eu propun o mică ......exchibiție rusească de astă dată. În primăvara anului 1952,Stalin întreținea relații secrete cu o femeie din Georgia ( osetă ca și el ). De această relație era la curent doar gărzile de la casa sa de vacanță și.....bucătaru său personal,pe nume....Spiridon Putin. Știind că va avea un copil nelegitim,ia dat o misiune bucătarului său ( dar care fusese și a lui Lenin ),aceea de a prelua copilu . Stalin moare în același an ,Spiridon pierde jobu de bucătar la intervenția lui Hrușciov . Ca paranteză......Spiridon era un tip ce nu se înclina în fața nimănui,idolul său fiind Stalin. La sindrofiile date de Stalin ....unde se mînca și bea pînă la căderea sub masă,Spiridon nu le servea niciodată meniuri tradiționale gruzine,ci doar zacuski obișnuite rusești. Stalin nu servea decît Șașlîk ( grătar ),și nu bea decît vin gruzin....și ăla cu măsură. Hrușciov....puțin cam prea afumat ,îl interpelează pe Stalin plîngîndu-se că Bucătaru nu le dă respectu cuvenit,fiind doar un om simplu iar ei Generali !. Stalin i-a spus că are perfectă dreptate și că va remedia situația. La următoarea sindrofie,spre stupoarea generală,Bucătaru Spiridon Putin intră îmbrăcat în costum militar cu grad de.....MAREȘAL ! Fenta lui Stalin ne arată cît de mult îl prețuia pe acest individ trup ți suflet supus lui Stalin. Dar să revenim la oile noastre. Copilu secret al lui Stalin este preluat de către Spiridon și înfiat ( de fapt înregistrat ca fiind născut de către soția fiului său ). Băiatu lui Spiridon fusese în timpu războiului.....DIVERSANT ,adică diversionist pe front și în spatele frontului.Vorbea limba germană curent fiind școlarizat în cercu nomenclaturii și a forțelor de protecție staliniene. Apropo...că eram să uit. La dasha unde Stalin avusese aracu de apoplexie,venise Beria,Hrușciov,Malenkov și Molotov. Stalin începea să de-a se
12 ian 20:11
Răspunde | Votează email 0 email
Aurel Novac
Dacă tot e să facem speculații....eu propun o mică ......exchibiție rusească de astă dată. În primăvara anului 1952,Stalin întreținea relații secrete cu o femeie din Georgia ( osetă ca și el ). De această relație era la curent doar gărzile de la casa sa de vacanță și.....bucătaru său personal,pe nume....Spiridon Putin. Știind că va avea un copil nelegitim,ia dat o misiune bucătarului său ( dar care fusese și a lui Lenin ),aceea de a prelua copilu . Stalin moare în același an ,Spiridon pierde jobu de bucătar la intervenția lui Hrușciov . Ca paranteză......Spiridon era un tip ce nu se înclina în fața nimănui,idolul său fiind Stalin. La sindrofiile date de Stalin ....unde se mînca și bea pînă la căderea sub masă,Spiridon nu le servea niciodată meniuri tradiționale gruzine,ci doar zacuski obișnuite rusești. Stalin nu servea decît Șașlîk ( grătar ),și nu bea decît vin gruzin....și ăla cu măsură. Hrușciov....puțin cam prea afumat ,îl interpelează pe Stalin plîngîndu-se că Bucătaru nu le dă respectu cuvenit,fiind doar un om simplu iar ei Generali !. Stalin i-a spus că are perfectă dreptate și că va remedia situația. La următoarea sindrofie,spre stupoarea generală,Bucătaru Spiridon Putin intră îmbrăcat în costum militar cu grad de.....MAREȘAL ! Fenta lui Stalin ne arată cît de mult îl prețuia pe acest individ trup ți suflet supus lui Stalin. Dar să revenim la oile noastre. Copilu secret al lui Stalin este preluat de către Spiridon și înfiat ( de fapt înregistrat ca fiind născut de către soția fiului său ). Băiatu lui Spiridon fusese în timpu războiului.....DIVERSANT ,adică diversionist pe front și în spatele frontului.Vorbea limba germană curent fiind școlarizat în cercu nomenclaturii și a forțelor de protecție staliniene. Apropo...că eram să uit. La dasha unde Stalin avusese aracu de apoplexie,venise Beria,Hrușciov,Malenkov și Molotov. Stalin începea să de-a se
12 ian 19:55
Răspunde | Votează email 0 email
banateanul
Daca cele doua imagini nu au fost prelucrate in prealabil cu
photoshop atunci pot sa spun si eu ca asemanarea este incredibila.
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H