TEORIA CONSPIRAŢIEI: Angela Merkel este fiica lui HITLER

O nouă teorie conspiraționistă circlulă pe internet de ceva vreme cu privire la cancelarul german Angela Merkel. Se spune că aceasta ar fi nici mai mult nici mai puţin decât fiica lui Adolf Hitler.

12 ian. 2014, 09:23
TEORIA CONSPIRAŢIEI: Angela Merkel este fiica lui HITLER

La o documentare succintă aflăm că Angela Merkel este născută pe 17 iulie 1954, în Germania de Est (RDG) și este fiica unui pastor luteran și al unei profesoare de latină, scrie inforor.com.

Aceste informații au fost acceptate de toată lumea până în clipa în care mai multe documente secrete din arhiva STASI (fosta securitate RDG) au fost făcute publice.

În aceste dosare a fost consemnată nașterea unui copil de sex feminin, fiind identificat precum Angela Merkel, în data de 20 aprilie 1954.

Nașterea a fost realizată pe cercetarea medicului german Karl Klauberg, care este cunoscut în istorie precum un supus de seamă a lui Hitler.

Supranumit și „îngerul morții”, Klauberg a fost condamnat de către instanţele de judecată la crime de război inimaginabile. A stat în pușcărie doar 7 ani, după care a fost eliberat și trimis în Germania cu o misiunea specială de către KGB.

Doctorul Klauberg era expert în inseminarea artificială și din dragostea să nebună pentru Hitler, acesta i-a prelevat și înghețat mai multe mostre de spermă. După cum spune și istoria, Hitler a fost fiul nelegitim al lui Solomon  Rothschild, născut de amanta sa Anna Maria Schicklgruber.

Odată ajuns în Germania, Klauberg a primit ordin să reînvie un copil care poartă markerii lui Hitler.

Procesul de inseminare artificială în acei ani era aproape necunoscut publicului larg, cauză pentru care munca lui Klauberg era privită cu scepticism de cei mai mulți. Povestea din dosarele STASI continuă și se spune că drept mamă surogat a fost aleasă sora Evei Braun, Gretl Braun.

Gretl era o militantă socialistă și care făcea parte din conducerea Partidului Social Democrat, al cărui ideologie se baza pe principiile marxiste.

La numai doi ani după acest eveniment, doctorul Klauberg a fost asasinat în condiții misterioase. Probabil că își încheiase misiunea și STASI nu mai avea nevoie de el. O altă teorie susține că a devenit agent KGB, schimbându-și astfel identitatea.

Nașterea copilului lui Hitler

La scurt timp după nașterea fetiței lui Hitler, a fost semnat un acord între sovietici, americani și reprezentanții Vaticanului. Copilul a fost plasat sub tutela Bisericii Catolice și a fost plasată familiei Kasner. I-a fost schimbată și data de naștere din 20 aprilie (ziua în care s-a născut și Hitler) 1954 în 17 iunie 1954 și i-a fost oferit numele de Angela Dorothea Kasner.

Ciudat mai este și faptul că imediat după nașterea micuței Angela, familia Kasner a hotărât să se mute de la Hamburg (RFG) în Germania de Est.

Punctul principal al acordului asupra fiicei lui Hitler a fost ca aceasta să fie crescută în spiritul catolic, dar să nu pună mâna pe putere până atunci când un preot neamț va ajunge să țină frâiele Vaticanului.

În 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel în urma unui mariaj de numai 5 ani cu fizicianul Ulrich Merkel.

În urma morții lui Ioan Paul al doilea, un nou Papă a fost ales pentru a conduce Biserica Catolică. Acesta a fost Joseph Aloisius Ratzinger, care a fost numit Papă în data de 20 aprilie 2005. Coincidență sau nu ca un Papă să fie înscăunat de ziua de naștere a lui Hitler, dar și în aceeaşi zi în care Angela Merkel s-a născut?