Tom Hanks, dezvăluiri despre lupta cu cancerul soţiei sale

Celebritatea nu te scapă de necazuri şi nu te apără de boală. O ştie foarte bine Tom Hanks, care a văzut cum soţia lui, Rita Wilson, a luptat cu cancerul la sân.

28 nov. 2015, 07:05
Tom Hanks, dezvăluiri despre lupta cu cancerul soţiei sale

Tom Hanks a mărturisit că, acum, cea cu care s-a însurat acum 27 de ani se simte bine. A suferit o dublă mastectomie, apoi o intervenţie chirurgicală reparatorie, iar acum Rita şi Tom, ambii în vârstă de 59 de ani, sunt convinşi că actriţa a reuşit să câştige bătălia cu boala. Numai că amintirile dureroase au rămas.

„Acum ştim ce iad înseamnă o criză de sănătate de acest gen. Necazul ne-a lovit dintr-odată. Rita a fost diagnosticată în decembrie. Asta înseamnă că atât Crăciunul, cât şi Anul Nou au fost complet diferite de ce fuseseră în orice an dinainte, dar acum am ajuns aici şi pare că am scăpat de asta. Putem reveni la normal. Rita şi cu mine suntem norocoşi, pentru că putem avea acces la cele mai bune tratamente din lume, dar când s-a întâmplat, singurul lucru pe care eu l-am putut face a fost să mă înclin în faţa curajului soţiei mele”, a declarat starul.

El nu a ascuns şi imensa dezamăgire de care a avut parte, în materie de oameni. „Am remarcat un lucru în tot acest timp. Sunt pe lumea asta oameni care, atunci când aud că ai o boală, în special cancer, vor încerca imediat să stoarcă bani de la tine. Îţi vor recomanda proceduri care au legătură cu ştiinţa, dar şi altele care sunt pure şarlatanii”, a mai povestit actorul.

Dar, dincolo de încrederea înşelată, pentru el şi pentru Rita lucrul care contează acum este că boala a fost învinsă. Şi că pot zâmbi din nou.