Top cele mai bune soţii ale zodiacului. Sunt femei de succes şi mame devotate

Deși multă lume este sceptică când vine vorba de zodiac, acesta a fost întotdeauna important în societate pentru că putem afla o grămadă de lucruri despre noi sau despre cei din jur doar pe baza semnului zodiacal sub care ne-am născut.
Alina Costache
03 oct. 2017, 08:52
Top cele mai bune soţii ale zodiacului. Sunt femei de succes şi mame devotate

Astrele ne dezvăluie până și care sunt zodiile de femei care sunt cele mai bune soții. Aceste femei fac față cu brio la locul de muncă și sunt femei de succes, dar nu-și neglijează nici familia și sunt mame exemplare, scrie estitsuperbă.ro.

Femeia RAC:

Femeile rac sunt foarte sensibile și nu se tem să-și arate sentimentele. Pentru ea, fericirea celorlalți este mai importantă decât fericirea ei și va face tot posibilul să nu le lipsească nimic celor pe care-i iubește.

Cei care au norocul să aibă o astfel de femeie în viața lor, trebuie să știe că aceasta va face tot ce-i stă în putință pentru a se simți împliniți și merită să fie păstrată. Când devine mamă, își va ridica copilul pe un piedestal și-i va oferi cea mai bună educație.

Din cauza firii sale sensibile, femeia rac are și un defect pe care îl lasă uneori să iasă la iveală. Se lasă afectată destul de ușor de orice lucru din viața ei, chiar dacă nu este foarte negativ, și dramatizează totul.

Femeia BERBEC:

Nativele acestei zodii sunt încăpățânate și dacă ai norocul să te căsătorești cu o astfel de femeie, trebuie să te pregătești pentru un angajament serios și trebuie să te dedici total. Aceste femei sunt ambițioase și nu se lasă ușor conduse de către partener.

Firi raționale, femele berbec sunt cu picioarele pe pământ și au așteptări mari de la cei din jur. Trebuie să dai tot ce e mai bun pentru a fi cu o femeie berbec pentru că ea are succes și se așteaptă ca partenerul ei de viață să fie la fel din acest punct de vedere.

Tocmai pentru că nativele acestei zodii au un spirit de liber și au performanțe înalte, când vor deveni mame vor fi stricte, însă nu nu vrea perfecțiune de la copiii lor. Le va oferi totul și vor fi cele mai dulci și iubitoare soții.

Femeia LEU:

Nativele acestei zodii nu acceptă nici un refuz și sunt directe. Îți vor spune tot ce au de spus direct în față fără nici o reținere. Uneori sunt mult prea directe și poți crede că sunt răutăcioase, însă sunt sincere și spun doar ce gândesc.

Femeile leu sunt independente și fermecătoare, ceea ce-i face pe bărbați să fie atrași ca un magnet de această zodie. Deși îți va fi greu să înțelegi aceste native, vei descoperi în ele cele mai loiale soții și cele mai dedicate familiei.

Leoaicele sunt pasionale și nu-și vor lăsa partenerul să se plictisească nici o secundă. Va veni întotdeauna cu ceva nou în dormitor și nu va ezita să încerce lucruri noi. Știu cum să-și manifeste iubirea și jumătatea lor nu se va simți niciodată neglijat sau neimportant.

Acestea sunt zodiile de femei care sunt cele mai bune soții, dar există și zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie. Nu se implică și le fac viața de coșmar bărbaților. Iată care sunt cele mai rele soții din zodiac:

Femeia Taur

Femeia din zodia Taur te cucereste cu sarmul sau. Abia cand ajungi sa o cunosti cu adevarat iti dai seama ca te-a cam luat valul si ca nu prea e simplu sa traiesti alaturi de ea. E fixista, incapatanata si, pe deasupra, si orgolioasa. Actioneaza dupa cum crede de cuviinta, urmandu-si prosteste crezul, fara sa asculte si o a doua parere. In felul acesta, iti cam mananca nervii.

Femeia Fecioara

Greu, tare greu sa faci fata zi de zi exigentelor unei Fecioare. Te critica la fiecare pas, te contrazice, iti spune ea cum trebuia, de fapt, sa actionezi, te taxeaza pentru fiecare vorba rostita. E perfectionista si nu tolereaza deloc jumatatile de masura sau greselile celui de langa ea. Din acest motiv trebuie sa te astepti la atitudini malitioase si chiar la jigniri, scrie ele.ro.

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn are intotdeauna dreptate. Cel putin asa crede ea si atunci se si impune, cu forta. E detasata si pare sa nu aiba sentimente. E rece si aproape deloc sociabila, fapt care iti va face viata destul de grea, fiindca vei ajunge curand sa stai departe de prietenii tai fiindca ea nu isi va dori sub niciun chip sa ii aduci la tine in casa. E suspicioasa, e pisaloaga si mereu te va chinui cu intrebari, te va iscodi acuzandu-te de lucruri necurate.

Citeşte şi HOROSCOP: Aceste combinaţii de zodii n-ar trebui să se căsătorească niciodată

 

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Ce conține pate Ardealul cu fainoșag. Multor români le place gustul lui, puțini citesc eticheta
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru cei cu PERMIS de conducere. REGULI NOI pentru absolut toți șoferii
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Atac cu drone al armatei ucrainene asupra bazei aeriene ruse din Morozovsk
MediaFlux
AMENZI de 10.000 DE LEI dacă STAI LA BLOC
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?