Toxinele din corp, extrem de periculoase. Nutriţionist: Colonul nostru arată ca ţevile de apă colmatate

Ai probleme cu somnul, ai picioarele umflate, eşti constipat sau celulita a început să apară? Astea sunt semne clare că organismul tău este atacat de toxine. Detoxofierea se poate face la nivelul limftic, la nivelul sângelului, creierului şi nu în ultimul rând la nivelul colonului. Procedurile nu sunt dureroase şi nici costisitoare.

23 apr. 2016, 08:21
Toxinele din corp, extrem de periculoase. Nutriţionist: Colonul nostru arată ca ţevile de apă colmatate

Senzaţia de oboseală, nervozitatea, greaţa, problemele de digestie, acneea, pofta de dulciuri şi alimente grase sau dificultatea de a pierde în greutate sunt semne că organismul este încărcat cu toxine.

Oboseala cronică poate fi rezultatul unui corp plin de toxine, mai ales dacă programul de somn este unul normal, care ar trebui să dea organismului rezistență pentru întreaga zi. Oboseala apare pentru că trupul se luptă să scape de toate toxinele. Un supliment de cafea sau de dulciuri, substituți care dau impresia de energizare doar pe moment, nu face decât să înrăutățească situația. Creșterea rapidă în greutate ar putea fi un alt semnal de alarmă pe care corpul îl trage pentru a evidenția gradul mare de toxine din corp.

Pentru a scăpa de toxinele din corp există programe complete de detoxifiere, în care sunt incluse sesiuni de hidrocolonoterapie, terapii cu ozon, exfoliere, acupunctură, ventuze, hirudoterapie, drenajul limfatic.

Detoxofierea la nivelul sângelului. Pentru ca noi să nu ne îmbolnăvim trebuie să avem un sânge curat şi oxigenat. Oxigenarea se pare prin terapia cu ozon. Ozonoterapia reprezintă un tratament revoluţionar, care are efecte pe termen lung şi rezultate demne de luat în considerare, spun specialiştii în domeniu.

Procedurile care se recomandă în detoxifiere nu sunt dureroase. Pentru a obţine rezultate bune trebuie implicarea totală a pacientului. Nu se poate aştepta ca un aparat, un medic sau un nutriţionist să lucreze singur.

„Trebuie implicare 50/ 50. Pacientul trebuie să ia foarte în serios aceste proceduri. Ceea ce am acumulat în decursul timpului nu putem să rezolvăm cu una, două proceduri. Ele sunt nişte tratamente, de lungă durată sau de scurtă durată, în funcţie de problemele fiecăruia. Rezultatele se pot vedea imediat. Moartea vine din colon. Colonul trebuie să fie foarte, foarte curat pentru ca să poată să fie eliminate toxinele şi ce este bun să se poată întoarce în întreg organismul prin sânge. Putem să scăpăm foarte repede de această toxicitate. După prima şedinţă putem să avem un scaun normal, putem să scăpăm de flatulenţă, balonări. Astea se văd după prima, a doua şedinţă„, a explicat Carmen Mihiţ, specialist în nutriţie.

Daca facem autohemoterapia, adică lucrăm cu ozonul, putem să avem din noaptea următoare un somn extrem de liniştit. Dacă lucrăm cu hidrocolonoterapia, care înseamnă lavarea totală a intestinului gros, de a doua zi putem scăpa de o constipaţie cronică.

Infiltratiile cu ozon, denumite şi terapia cu ozon, reprezintă o forma de tratament alternativ pentru creşterea cantităţii de oxigen din organism, prin introducerea ozonului în interiorul corpului. Avantajele acestui tip de terapie includ tratamentul mai multor boli, printre care cancerul, SIDA şi scleroza multiplă.

Studiile stiintifice au arătat că ozonul, introdus în mod corespunzător în organism, în serii repetate, inactivează virusuri, bacterii, fungi, protozoare şi carcinoame aflate în celulele bolnave. Infiltratiile cu ozon sunt folosite de ani de zile de mii de medicii din Germania, în sute de studii ştiintifice şi clinice, care arată că astfel se pot distruge infectţile cu HIV ori alte virusuri, inclusiv celulele canceroase.

La drenajul limfatic putem să vedem o îmbunătăţire a durerilor de picioare, picioarele umflate. Edemele la nivelul piciorului poate să dispară după prima, a doua şedinţă. Odată pusă limfa în mişcare se elimină toxinele şi se desumflă picioarele.

Mişcarea este absolut obligatorie într-o cură de detoxifiere. Nu trebuie să facem mişcarea în sală, să ridicăm greutăţi. Pentru ca să funcţionăm normal noi trebuie să facem 1.000 de paşi pe zi, dar când facem asta trebuie să fim prezenţi.

„Femeile, mămicile cu siguranţă fac în gospodărie, în parc, cu copiii aceşti pasi, dar această mişcare nu este pentru ele şi pentru detoxifierea organismului. În momentul în care facem mişcare trebuie să ne rupem de probleme, de tot şi să fim prezenţi acolo. Putem să avem o jumătate de oră doar pentru programul de detoxifiere”, a explicat Carmen Mihiţ.

Cu ajutorul curelor de detoxifiere scăpăm de celulită şi de kilogramele în plus. Celulita este un strat adipos care nu înseamnă altceva decât un depozit de toxine. Este foarte important de ştiut că bolile în organism sunt create de către disfuncţii. Una dintre disfuncţiile principale înseamnă paraziţi toxine. Dacă ţinem organismul curat îndepărtăm bolile.

„În primul rând facem referire la tot ce înseamnă aparat digestiv, tot ce înseamnă colon, boli ale colonului. Se vorbeşte foarte mult în ziua de azi despre colonul iritabil, care nu înseamnă altceva decât depozite de toxine la nivelul colonului. Hidrocolonoterapia poate să rezolve un colon iritabil. Colonul nostru arată că ţevile de apă sau de căldură care se colmatează din cauza agentului termic care trece prin ele. Tot la fel se colmatează şi intestinul noastru pentru că prin el trec în permanenţă substanţele din alimentaţie şi în momentul în care colonul nu este foarte curat nu face altceva decât să se aşeze, să se aşeze, să se aşeze. În momentul în care el este practic îmbâcsit nu mai poate să se întoarcă în organism substanâţele bune”, a declarat Mihiţ.

HIDROCOLONOTERAPIA –Este o metodă alternativă de tratament ce restaurează şi menţine sănătatea colonului şi implicit a întregului organism. Obiceiurile moderne de alimentaţie, produsele rafinate şi procesate, lipsa unui aport optim de vegetale şi apă, viaţa sedentară, stresul îşi pun amprenta asupra sănătăţii şi calităţii vieţii. Toate acestea afectează în primul rând sistemul digestiv şi consecutiv organele de excreţie (rinichi, ficat, plămâni, piele) ţi sistemul imunitar, cu repercusiuni atat la nivel fizic cat si psihic.

Curele de detoxifiere sunt pentru orice vârstă, chiar şi pentru copii sau oamenii în vârstă. Restricţii sunt în cazul unor boli. Spre exemplu, programele de detoxifiere nu sunt indicate pentru persoanele cardiace, femeile însărcinate, persoane diagnosticate cu cancer şi nici pentru oameni operaţi recent, indiferent de intervenţia chirurgicală.

Costurile pentru o procedură de detoxifere sunt între 15 lei şi 250 de lei, depinde de numărul terapiilor recomandate şi de programul ales. Înainte de a începe o cură de detoxifiere într-un centru se fac o serie de analize, se stă de vorbă cu medicul şi se alege programul ideal pentru pacient în funcţie de probleme lui.