TRAGEDIE ÎN BUCUREŞTI. Un elev s-a sinucis în cartierul Regie. S-a aruncat de pe un pod în Dâmboviţa VIDEO

Tragedie fără margini în Capitală. Un elev de 17 ani s-a sinucis. El s-a aruncat de pe un pod din apropierea caminelor studenţeşti din Regie. Studenţii au sunat imediat la 112, dar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic să-i salveze viaţa.

13 apr. 2016, 03:54
TRAGEDIE ÎN BUCUREŞTI. Un elev s-a sinucis în cartierul Regie. S-a aruncat de pe un pod în Dâmboviţa VIDEO

Totul s-a întâmplat la miezul nopţii, informează România TV. Înainte de a face gestul extrem, tânărul a vorbit la telefon, s-a urcat pe pod şi s-a aruncat în apă.

Citeşte şi Sinucidere şocantă în faţa mai multor oameni. Un cioban şi-a luat viaţa din cauza subvenţiilor de la APIA

„Stăteam pe o bancă, foarte aproape de pod şi pur şi simplu… la început doar am auzit, şi m-am uitat în apă şi am văzut mulţi bulbuci şi un om care dădea din mâini. Era singur”, a declarat un martor la tragedie. 

Telefonul elevului a rămas pe bancă şi a fost găsit ulterior de poliţişti. „Am auzit de un telefon lăsat pe o bancă, pe undeva, care suna încontinuu”, a mai spus martorul. Alertat de poliţişti, tatăl băiatului a venit într-un suflet la faţa locului.â

Citeşte şi Loredana Chivu ar fi încercat să se sinucidă. Vedeta infirmă de pe patul de spital

Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe băiat. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a petrecut totul.