TRAGEDIE în noaptea de Înviere: Doi MORŢI şi patru răniţi VIDEO

Accident deosebit de grav în noaptea de Înviere. Doi tineri au murit şi alte patru persoane au fost rănite, după ce s-au ciocnit cu maşinile, când se intorceau de la petrecere. Accidentul a avut loc în judeţul Cluj.

01 mai 2016, 06:53
TRAGEDIE în noaptea de Înviere: Doi MORŢI şi patru răniţi VIDEO

Tragedia a avut loc pe raza localităţii Mănăstirea din judeţul Cluj, potrivit România TV. La un moment dat, unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism. O maşină în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat pe carosabil, cealaltă a ajuns în şanţ.

Locanicii sunt cei care au auzit bubuitura puternică şi au ieşit imediat din case. Au sunat de urgenţă la 112, iar la locul tragediei au ajuns toate echipajele de salvatori din Dej.

Din nefericire, în maşina răsturnată au fost cinci victime. Două decedate, încarcerate, cea de a treia încarcerată, extrasă cu dificultate. Erau scurgeri de benzină. Exista pericolul unei explozii„, a declarat unul dintre medici.

Celelalte patru victime au fost stabilizate şi transportate de urgenţă la spital. Martorii au spus că cei cinci tineri din maşina care s-a răsturnat se întorceau de la o petrecere.

Poliţiştii încearcă acum să vadă ce a dus la cumplita tragedie.

CITEŞTE ŞI: Accident cu un bolid de lux în Târgu Jiu. Şoferul a fugit de la locul faptei VIDEO