TRAGEDIE în TÂRGU JIU. Un tânăr de 17 ani a decedat după ce s-a dat în tiribombă FOTO

Medicii gorjeni au intervenit vineri spre seară pentru resuscitarea unui tânăr pe Insuliță, în zona unde sunt amplasate tiribombele de Zilele municipiului Târgu Jiu. După circa 30 de minute de resuscitare, tânărul a fost transportat la spital. Tânărul de 17 de ani s-a dat în tiribombă și i-a venit rău, intrând se pare în stop cardio-respirator.

26 mai 2018, 07:30

Tânărul a decedat peste câteva zeci de minute la spital, scrien pandurul.ro. Băiatul era în grija statului, fiind instituționalizat la centrul de la Vădeni, cel pentru copii cu nevoi speciale. Acesta avea bilet de voie pentru a merge pe insuliță, la Zilele orașului, cu trei colegi.

Citeşte şi Acident foarte grav la Arad: un mort şi doi răniţi după ce un microbuz s-a răsturnat de pe un pod

S-au dat toți patru în tiribombă, iar la coborâre adolescentul a spus că îi este rău și a leșinat. În scurt timp, Titi Dumitru a murit, în ciuda eforturilor medicilor.

Cei de la Protecția Copilului au spus că tânărul nu era în evidență cu boli de inimă. Băiatul avea însă un retard mental. Medicii legiști vor stabili cauza decesului. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.