Tragedie în Vinerea Mare. Mormântul elevului electrocutat din Turda, mistuit de flăcări

Mormântul adolescentului care a murit după ce s-a electrocutat a fost găsit ars de familie, în Vinerea Mare.

19 apr. 2014, 05:39
Tragedie în Vinerea Mare. Mormântul elevului electrocutat din Turda, mistuit de flăcări

Încă o lovitură dură pentru rudele elevului din Turda care a fost înmormântat săptămâna trecută după ce a murit din cauză că s-a electrocutat la o linie de înaltă tensiune. Membrii familiei băiatului s-au dus în Vinerea Mare cu flori la mormântul lui Daniel şi au suferit un şoc. Mormântul era distrus în totalitate de flăcări, informează newscluj.ro.

Familia tânărului se gândeşte cu groază că Daniel încă nu şi-a găsit liniştea şi de aceea mormântul a luat foc, cel mai probabil de la o lumânare aprinsă.

Sigur nu şi-a găsit liniştea, cu siguranţă vrea să ne transmită ceva. Chiar dacă a pornit focul de la o lumânare nu aveau cum să ardă aşa toate coroanele care sunt din brad verde. Daniel a vrut să mai traiască, asta vrea să ne spună el„, a declarat un apropiat al familiei lui Daniel.

Pe 30 martie, elevul de la liceul „Liviu Rebreanu” din Turda care era atlet de performanţă se antrena cu alţi colegi pentru o competiţie sportivă ce urma să aibă loc pe data de 4 aprilie. Neînsoţit de profesorul de sport elevul s-a urcat pe un vagon dezafectat unde s-a electrocutat la o linie de tensiune ce măsoară 27.000 de volţi.

Elevul a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi a decedat la două săptămâni de la incident.