Tragedie la Borşa. Un copil de 10 ani, imobilizat la pat, a ars de viu în propria locuinţă

O casă a fost cuprinsă de flăcări iar un copil de 10 ani a murit ars de viu, în camera lui. Era bolnav şi imobilizat la pat. Familia nu a reuşit să îl scoată la timp din incendiu.

28 ian. 2017, 08:00
Tragedie la Borşa. Un copil de 10 ani, imobilizat la pat, a ars de viu în propria locuinţă

Un copil în vârstă de 10 ani din Borşa, judeţul Maramureş, a murit, vineri seară, în urma unui incendiu care a cuprins casa în care locuia. Potrivit reprezentanţilor Inspectotatului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş, focul a pornit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit.

Incendiul a izbucnit vineri seară, în jurul orei 21.00, într-o casă din Borşa, judeţul Maramureş, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa-Gonczi.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la garda de intervenţie Borşa, împreună cu un echipaj SMURD.

Citeşte şi TRAGEDIE în Cluj. O femeie a murit intoxicată cu fum după ce a uitat o oală pe aragaz

Potrivit sursei citate, copilul în vârstă de 10 ani, un băieţel, se afla singur în casă în momentul în care s-a produs incendiul. El a fost scos din imobilul cuprins de flăcări de către aparţinători, însă era deja decedat.

Focul a afectat acoperişul imobilului, pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, şi tavanul, pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, conform reprezentanţilor ISU Maramureş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.