Tragedie la Buzău: doi oameni au murit înţepaţi de albine, a treia victimă este în stare gravă

Un apel la  112 anunța că două persoane au murit înțepate de albine, iar o alta a fost rănită, în județul Buzău. La fața locului sunt autoritătile locale, Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Buzău, apicultori, polițiști și jandarmi, pentru a izola zona, dar mai ales populația.  

05 mai 2018, 08:50
Tragedie la Buzău: doi oameni au murit înţepaţi de albine, a treia victimă este în stare gravă

UPDATE: Potrivit Jandarmeriei Buzău, echipajele au fost solicitate să intervină, prin 112, după ce albinele unei stupine au devenit foarte agresive, la intarea în localitatea Aldeni din judeţul Buzău şi au atacat trei persoane, dintre care două au murit.

“Au înţepat trei persoane, dintre care două au decedat şi una e în şoc anafilactic. La faţa locului sunt autorităţile locale, SAJ Buzău, apicultori, IPJ, jandarmi pentru a izola zonă şi pentru a proteja populaţia”, arată Jandarmeria Buzău.

La rândul său, prefectul judeţului Buzău, Carmen Echim, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că albinele au devenit agresive după ce stupii în care erau transportate s-au răsturnat pe drum.

“Au vrut să le mute din câte am înţeles. La un moment dat, probabil nu au fost asigurate bine, stupinele s-au răsturnat pe drum. Au vrut să le ridice în maşină şi atunci albinele au atacat”, a declarat Ichim. 

Un incident extrem de grav a avut loc sâmbătă dimineaţa, la intrarea în localitatea Aldeni (comuna Cernăteşti, judeţul Buzău). Albinele dintr-o stupină au devenit extrem de agresive şi au înţepat trei persoane, dintre care două au decedat şi a treia a intrat în şoc anafilactic. 
Tragedia a avut loc la intrarea în localitatea Aldeni când albinele unei stupine au devenit foarte agresive și au înțepat trei persoane, dintre care două au decedat și una se află în șoc anafilactic.