Tragedie pentru un tânăr român adoptat în Norvegia. Mama naturală a murit cu câteva zile înainte să o cunoscă

Lovitură cumplită pentru un tânăr român adoptat în Norvegia. A primit o veste cutremurătoare cu câteva zile înainte să-şi cunoască mama naturala. Femeia a murit de curând în urma unui accident rutier.

08 aug. 2018, 06:22
Tragedie pentru un tânăr român adoptat în Norvegia. Mama naturală a murit cu câteva zile înainte să o cunoscă

Tânărul de 26 de ani s-a născut la Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj. La vârsta de doi ani, acesta a fost adoptat de o familie din Norvegia. Cu ajutorul unei pagini de socializare, bărbatul a reuşit să-şi găsească rudele din România.

„M-am numit Csillag IMRE, născut pe data de 2 Octombrie 1992, în oraşul Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, România. La vârsta de 2 ani am fost adoptat de la Orfelinatul Cehu Silvaniei de către o familie foarte bună şi iubitoare din Oslo, Norvegia. Doresc foarte mult să îmi găsesc familia biologică. Pe mama mea o chema Csillag Maria. Aveam un frate mai mare cu doi ani decât mine dar nu ştiu sigur dacă el a rămas în familia noastră sau a ajuns la fel în adopţie internaţională. Numele lui era Csillag Francisc. În Norvegia am o sora adoptată tot din România de părinţii noştri norvegieni. Cu ceva timp în urmă, familia ei biologică a fost găsită aici prin intermediul acestei comunităţi. Sper din tot sufletul să fiu şi eu tot aşa de norocos! Vă rog foarte mult să mă ajutaţi şi pe mine de a-mi îndeplini acest mare vis, găsirea familiei mele”, a scris Imre în mesajul postat pe pagina de Facebook

Cu doar o lună înainte de călătorie, tânărul a primit o veste cumplită. Mama sa biologică a murit într-un accident cumplit. Şoferul unui TIR nu s-a asigurat corespunzător la ieşirea dintr-o parcare, a lovit-o cu partea dreaptă faţă pe femeia în vârstă de 45 de ani din comuna Nuşfalău, apoi a trecut cu roţile peste ea, spun poliţiştii. Impactul i-a fost fatal femeii, care a decedat pe loc.

Tânărul mai are o soră adoptată din România şi va pleca împreună cu ea în ţara natală.