Tragedie rutieră în Timiş. O femeie de 29 de ani a murit, iar doi copii au fost răniţi

O femeie în vârstă de 29 de ani a murit, iar doii copii, cu vârste de 17 şi 12 ani au fost răniţi, după ce autoturismul cu care mergeau spre Sânnicolau Mare, dinspre Timişoara, a derapat într-o curbă.

21 apr. 2018, 16:28
Tragedie rutieră în Timiş. O femeie de 29 de ani a murit, iar doi copii au fost răniţi

Accidentul s-a petrecut, sâmbătă după-amiază, între localităţile Şandra şi Biled, pe drumul care leagă Timişoara de Sânnicolau Mare. O femeie aflată la volan a pierdut controlul autoturismului, iar acesta a zburat de pe sosea în vegetaţia de pe margine.

În urma accidentului, femeia de la volan a decedat. Alături de ea, în mașină, erau și doi copii, o fetiță de 12 ani și o adolescentă de 17. Copiii erau rudele șoferiței. Fata de 17 ani își serba astăzi ziua de naștere.

O femeie de 29 de ani, conducea un autoturism pe DN6 dinspre Timișoara spre Cenad, iar pe fondul vitezei, într-o curbă la stânga, a pierdut control direcției de mers ieșind în afara părții carosabile. În urma accidentului au rezultat trei victime. Femeia de 29 de ani care a decedat și două minore de 12 și 17 ani, pasagere în același autoturism. Minorele rănite au fost transporte la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Aurora Voicilă.