Traian Băsescu, cu trenul la Braşov: Ce spune despre condiţiile de călătorie VIDEO

Traian Băsescu a călătorit, marţi dimineaţă, cu trenul la Braşov, unde va participa la comemorarea Revoltei anticomuniste din 1987 şi la lansarea candidaților PMP Brasov pentru Parlament. Din tren, Băsescu a postat pe Facebook un mesaj video, în care vorbeşte despre condiţiile bune de călătorie, dar îşi exprimă şi nemulţumirea legată de faptul că lucrările la autostrada București-Brașov s-au oprit la Comarnic, exact în locul unde le-a lăsat pe vremea când era ministru al Transporturilor.

15 nov. 2016, 08:47
Traian Băsescu, cu trenul la Braşov: Ce spune despre condiţiile de călătorie VIDEO

Traian Băsescu a transmis live din trenul cu care a călătorit la Braşov. Fostul preşedinte a lăudat condiţiile din tren, dar şi faptul că nu are întârzieri şi respectă graficul de mers.

Suntem in drum spre Brasov. In tren e placut, e cald. Trenul respecta perfect graficul de mers, nu are intarzieri. Lumea pare bine dispusa in vagon si noi abia asteptam sa ajungem la Brasov„, a transmis Traian Băsescu din trenul cu care a călătorit, marţi dimineaţă, la Braşov.

Fostul preşedinte a declarat că este mândru de faptul că trenul în care se află mergea pe un tronson de cale ferată modenizată în timpul mandatului său de ministru al Transporturilor şi a taxat faptul că lucrările la autostrada București-Brașov s-au oprit la Comarnic, exact în locul unde le-a lăsat acesta pe vremea când era ministru.

Am satisfactia faptului ca suntem pe un tronson de cale frata modernizata in timpul in care eu eram ministru si indata o sa ajungem si la capatul tronsonului pe patru benzi de la Ploiesti la Comarnic, tronson care s-a largit cu celebra taxa pentru care scriam „aici sunt banii dumneavoastra”. Ce-i mai trist, este ca din 2000, de cand am plecat eu, niciun alt minstru nu a mai reusit sa depaseasca Comarnic. Am ramas la stadiul la care eu am lasat acest drum national cand am plecat din Minster. Pacat!„, a mai spus Băsescu.

 Traian Băsescu a anunţat luni seară, pe Facebook, că marţi dimineaţă va pleca cu trenul de la Bucureşti la Braşov, unde va participa la comemorarea Revoltei anticomuniste din 1987.

„Plec cu trenul de 08.15 ca să pot ajunge la comemorarea Revoltei anticomuniste din 1987. Ca Preşedintele care a condamnat comunismul, nu vreau să lipsesc de la eveniment. Tot mâine (marţi – n.r.) particip şi la lansarea candidaților PMP Brasov pentru Parlament. Vă aştept în tren, la cafeaua de dimineaţă!”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.