Traian Băsescu a dezvăluit ce pensie are după peste 44 de ani de muncă

Fostul preşedinte Traian Băsescu a venit la România TV cu primul fluturaş de pensie. Liderul PMP a arătat că a ieşit la pensie cu 2.987 de lei în noiembrie 2014.

17 sept. 2017, 19:22
Traian Băsescu a dezvăluit ce pensie are după peste 44 de ani de muncă

Traian Băsescu a declarat la România TV că îl interesează pensia, chiar dacă mai incasează lunar indemnizaţia de 75% din salariul preşedintelui în calitate de fost preşedinte. „Nu stiu daca va dati seama ce revolta imi genereaza indivizi precum liderul poliţistilor Coarna, care are pensia mai mare decat mine, fiind pensionat pe caz de boală”, a declarat fostul preşedinte.

Despre Raportul comisiei parlamentare de anchetă

Ceva mai penibil n-am văzut. În secțiile de votare erau 6 reprezentanți ai lui Mircea Geoană și unul singur al meu. Aduceți-vă aminte că erau în alianță România Mare, PSD, PNL, UDMR și minoritățile, care erau împotriva mea și susținători ai lui Geoană. Eu am avut un singur om în secția de votare, care și-a făcut treabă. Dar să spui că a fraudat alegerile omul ăla singur, în secția de votare, este mai mult decât ridicol. (…) Oricum, PSD și PNL au rămas cu această dâră în creier: Băsescu. Îi obsedează și acum”, a spus Băsescu.

Raportul Comisiei de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 conţine printre concluzii faptul că preşedintele Traian Băsescu şi guvernul Boc au întreprins ”acţiuni concrete pentru favorizarea fraudării alegerilor” ca posibile infracţiuni fiind indicate constituirea de grup infracţional, fal şi uz de fals.