Traian Băsescu: Acesta nu este sfârşitul lui Mihai Tudose

Traian Băsescu, preşedintele PMP, a declarat luni seara că, în opinia sa, Mihai Tudose nu va avea soarta lui Sorin Grindeanu.

04 dec. 2017, 20:10
Traian Băsescu: Acesta nu este sfârşitul lui Mihai Tudose

Întrebat dacă, în viziunea sa, acesta este sfârșitul lui Mihai Tudose, în contextul situației tensionate din PSD, Traian Băsescu a răspuns: „Dacă mă întrebați pe mine, eu vă spun că nu e sfârșitul lui Tudose”.

„Tudose e mai tare pe picioarele lui decât Grindeanu. Imaginați-vă cum ar arăta PSD-ul în Uniunea Europeană, nu zicem mai departe, când și-ar da pentru a doua oară într-un an jos Guvernul”, a explicat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte consideră că un ofițer acoperit poate ajunge premier şi nu exclude o apropiere a lui Mihai Tudose de serviciile secrete.

„Pentru că nu există o interdicție pentru serviciile secrete să recruteze miniștri. Parlamentarul nu poate fi recrutat, dar un ministru poate fi recrutat (…) Nu înseamnă că nu poate fi (premierul Mihai Tudose – n.r) un om apropiat de serviciile secrete. Dacă mă uit la școlile pe care le-a parcurs (…) pot gândi că are o relație apropiată de serviciile serete”, a susținut Traian Băsescu.