Traian Băsescu: „Cioloş trebuie să scape de doi IMPOSTORI din Guvern – Curaj şi Tobă” VIDEO

Liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, a declarat, marţi, că premierul Dacian Cioloș ar trebui să-i schimbe pe miniştrii Educației și Afacerilor Internelor, Adrian Curaj şi Petre Tobă, pe care îi numeşte "impostori"

26 ian. 2016, 13:46
Traian Băsescu: „Cioloş trebuie să scape de doi IMPOSTORI din Guvern – Curaj şi Tobă” VIDEO

Traian Băsescu a criticat marţi, „curajoasele măsuri ale ministrului Curaj de a îngropa povestea doctoratelor fraudate” şi prezenţa în cabinetul Cioloş a unor „impostori”.

„Ceea ce dl Curaj face nu este decât să apere intersele celor care au dobandit doctoratele fara a fi avut contributii, ci doar le-au plagiat. (…) Doctorii sunt în general oameni de ştiinţă. S-au umplut clasa politică, parchetele, structurile militarizate de doctori şi nu am vazut nici o idee nouă rezultată din aceste doctorate. Este şi greu când âţi plagiezi doctoratul. 

Foarte mulţi spunem că dl ministru Curaj îl acoperă pe Tobă. Nu numai pe Toba îl acoperă. Acoperă o turmă de impostori care dupa ce si-au dobandit averi, vor să-şi dobândească şi noblete ştiinţifică, universitara. Ei nu pot fi decât doctori, profesori, lectori  în universităţi inventate de ei. (…)

Aceşti domni s-au împopoţonat şi cu rente viagere de academicieni. Şi când te uiţi in poza care îi arată la un loc, constaţi că sunt o turmă de impostori, impostori de care România trebuie să scape din viaţa ştiinţifică, de la dl Curaj, la dl Tobă, la dl profesor Dâncu, la dl X, Y, Z. 

Cred ca dl Cioloş, pentru a salava credibilitatea Guvernului, trebuie sa scape repede de doi impostori din Guvern: dl ministru Curaj si dl  ministru Toba. Acesti oameni trebuie sa iasa repede din Guvern daca e un Guvern de tehnocrati si nu un Guvern special, aşa, sub acoperire„, a declarat Traian Basescu, într-o conferinţă de presă, la sediul MP.