Traian Băsescu: Dacă aş fi preşedinte, nu aş revoca-o pe Kovesi, din cauza urletului public

Publicat: Duminică, 18 Martie 2018 21:03 // Actualizat: Duminică, 18 Martie 2018 21:03 // Sursa: romaniatv.net

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că dacă ar mai avea această funcţie nu ar lua decizia de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), ci ar lăsa-o să îşi ducă mandatul la capăt, însă ar obliga-o "să cearnă DNA de Neguleşti”.

"Eu, dacă aş fi preşedinte, nu aş revoca-o (pe Laura Codruţa Kovesi, n.r.). În primul rând, din cauza urletului public. Când vezi toţi propagandiştii că ţipă să plece Kovesi...", a declarat Traian Băsescu duminică, la România TV.

El a adăugat că nu ar revoca-o pe Kovesi, ci ar lăsa-o să îşi ducă mandatul la capăt, însă ar obliga-o „să cearnă DNA de Neguleşti". Băsescu a explicat, astfel, că nu doar la DNA Ploieşti se falsifică dosare şi că sunt „Neguleşti" şi în Braşov, Cluj sau Bacău.

"Nu numai secţia de la Ploieşti falsifică dosare. Are şi scriitori de editoriale în central, Bulancea (Marius Bulancea, n.r.) este un mare scriitor de editoriale. El obţine condamnări fără probe, dar pe editoriale bine scrise. (...) Ştiţi care e cel mai mare rău acum pentru justişia din România? Să ascundem mizeria sub preş", a mai spus Băsescu.

Întrebat ce decizie crede că va lua preşedintele Iohannis în privinţa revocării din funcţie a şefei DNA, Băsescu s-a declarat convins că Laura Codruţa Kovesi nu va fi revocată.

Traian Băsescu a vorbit şi despre cum a ajuns Kovesi în această funcţie.

"Eu am vrut-o. Am vrut să fac o rocadă, printre altele şi pentru că nu ştiam alţi procurori. Voiam să vină Kovesi şef la DNA şi Morar la Parchetul General. Când am văzut că nu pot obţine ambele nominalizări, am zis măcar Kovesi să meargă la DNA, pentru că o cunosc şi ştiam că nu poate înclina DNA-ul, dar.. S-au întâmplat multe abuzuri sub ea", a povestit Băsescu.

Citeşte şi Traian Băsescu, despre desecretizarea protocoalelor: "Dacă aveam putere desecretizam eu"

 
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Laura Kovesi revocare Kovesi Traian Băsescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 mai 05:25
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
19 mar 11:51
Răspunde | Votează email 1 email
maria
Tare ti a mai pasat tie de urletul public atita vreme cit ai contolat SRI!!! 7 millioane de Romani au votat ca nu te vor, si tu cu clica de tradatori si jefuitorii din UE tare mult v a pasat!! Ridicol, ticalos, minciunos, indecent .. ne am saturat sa te tom auzim la TV!! Valea!!
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H