Traian Băsescu e aproape decis: Cel mai probabil voi candida la alegerile parlamentare

Traian Băsescu a declarat duminică, la B1 TV, că cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din acest an, însă înainte de a-și anunța public candidatura așteaptă rezultatele unei cercetări sociologice.

09 oct. 2016, 18:47
Traian Băsescu e aproape decis: Cel mai probabil voi candida la alegerile parlamentare

Foarte probabil voi candida, ceea ce nu înseamă că înainte de a anunța public candidatura nu se va termina studiul sociologic pe care îl avem în lucru, să vedem dacă sunt util sau nu partidului. Partidul spune că aș fi util, dar eu vreau să mă conving și științific. Pe de altă parte, experiența pe care am acumulat-o poate fi utilă României„, a declarat Traian Băsescu.

Întrebat dacă l-au afectat disputele politice din ultima perioadă, Traian Băsescu a răspuns: „Categoric da, dar eu am fost în dispute publice extrem de dure de 12 ani. Nu sunt un politician nou. Singurul meu contraargument poate fi că am o experiență uriașă, pot să o folosesc în continuare. Am păcate, dar nu atâtea desăpre care se vorbește. Păcate politice am, dar niciunul nu rămâne neexplicat, adică am fost într-o situație sau în alta„.